ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρασαν οι βασικοί από το γραφείο του Χάσι!

Πέρασαν οι βασικοί από το γραφείο του Χάσι!

Ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές πήραν "προσκλητήριο" την Δευτέρα (18/9) και μίλησαν ξεχωριστά με τον 46χρονο τεχνικό στο γραφείο του σε μία κίνηση που δείχνει και τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Πού να το φανταζόταν ο Μπέσνικ Χάσι... Ότι ένα θεωρητικά όχι και τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη (19/9, 20.30), θα αποκτούσε τελικά τεράστια σημασία!

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει προβληματισμό και ένα μυστηριώδες κλίμα στα αποδυτήρια του Ρέντη. Ο Χάσι δεν αποκλείεται να άργησε κιόλας να καταλάβει τι συμβαίνει. Μετά το 1-1 με τον Αστέρα είχε μία εικόνα σαν να μην ένιωθε και καμιά τρομερή πίεση, παρά τα όσα έλεγε στις δηλώσεις του. Ήταν πιο άνετος στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη.

Όταν εμφανίστηκε στο Ρέντη το πρωί της Κυριακής (17/9) ήταν ένας άλλος Χάσι. Ένας Χάσι με... γκρίζα σύννεφα, που προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί. Δεν είπε κουβέντα στους παίκτες του και τελικά προτίμησε την Δευτέρα (18/9) να κάνει μία κίνηση που δεν θυμόμαστε στο πρόσφατο παρελθόν να την έχει κάνει άλλος προπονητής.

Φώναξε έναν-έναν τους παίκτες να μιλήσει μαζί τους στο γραφείο. Να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με καθέναν ξεχωριστά χωρίς την παρουσία τρίτων, συμπαικτών, συνεργατών ή οποιουδήποτε άλλου.

Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από την πρόκριση στους ομίλους και το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε. Μέσα σε ένα δεκαήμερο επικρατεί ένας πανικός.

Ο Χάσι λοιπόν φώναξε έναν-έναν τους παίκτες που έχουν τραβήξει το περισσότερο κουπί. Συγκεκριμένα φώναξε 12: Τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ενγκελς, Ομάρ, Ζιλέ, Οφόε, Καρσελά, Μάριν, Σεμπά, Φορτούνη και Τζούρτζεβιτς.

Όπως αντιλαμβάνεστε, όταν πρόκειται για μία ιδιωτική συζήτηση ανάμεσα σε προπονητή και παίκτη, δεν μπορούν να διαρρεύσουν πολλά πράγματα. ήθελε όμως να ζητήσει την άποψή τους για το τι πιστεύουν ότι πήγε στραβά, αλλά και να τους τονώσει το ηθικό ενόψει τη συνέχειας.

ΜΕ ΣΤΟΠΕΡ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΣΙΣΕ

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, ο Χάσι δεν έδειξε απολύτως τίποτα στην χθεσινοβραδινή προπόνηση. Εκτιμάται ότι θα πάει με Προτό, τους Ομάρ, Νικολάου, Σισέ και Κούτρη ή Μίλιτς στην άμυνα, τους Ταχτσίδη, Ανδρούτσο ή Ζντιέλαρ και Φορτούνη στα χαφ, τον Πάρντο δεξί εξτρέμ, τον Μπεν αριστερό και τον Εμενίκε στην κορυφή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ