ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρασαν από την Ξάνθη και παραμένουν αήττητοι οι Νέοι

Πέρασαν από την Ξάνθη και παραμένουν αήττητοι οι Νέοι

Με σκορ 3-0 επιβλήθηκαν οι Νέοι του Ολυμπιακού της Ξάνθης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Κ-20 και παρέμειναν αήττητοι μετά από 28 παιχνίδια στη διοργάνωση.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League K-20, που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (7/5), ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-0 της Skoda Ξάνθης και παρέμεινε αήττητος στη διοργάνωση.

Οι "ερυθρόλευκοι" σε 28 αγώνες έχουν απολογισμό 25 νίκες και 3 ισοπαλίες, βρίσκονται στο +13 από τον ΠΑΟΚ που έχει δώσει 29 ματς και έχουν κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο.

Η Κ-20 του Ολυμπιακού θα παίξει δύο ακόμη ματς, αυτά κόντρα στον Ηρακλή (11 και 15 Μαΐου), προκειμένου να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και να γίνει η απονομή του τροπαίου.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο μέρος, όμως τα γκολ της νίκης τα βρήκε στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Βάρκας στο 54' άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες και στο 65' ήρθε η σειρά του Κιρτζιαλίδη να βρει δίχτυα για το 2-0. Το τελικό 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού σημείωσε στο 79ο λεπτό ο Τσιλίκης με πλασέ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας, τόνισε μετά το πέρας του παιχνιδιού:

"Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια. Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Μπορεί να φτάνουμε στο τέλος αλλά η δουλειά συνεχίζεται με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των ποδοσφαιριστών".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Αγγελόπουλος, Μπέτσας (46' Ρέτσος), Τόλι, Θυμιάνος, Φουάσης (65' Πανάγου), Χρήστου, Λάμπρου, Χαντζάρας, Τζουμάκης (69' Τσιλίκης), Κιρτζιαλίδης, Βάρκας.

Διακρίσεις για τη Σχολή Ρέντη

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των "ερυθρολεύκων":

"Άκρως ικανοποιητική ήταν η παρουσία των τεσσάρων ομάδων της Κεντρικής Σχολής Ρέντη στο τουρνουά "Kivotos" που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Κόκκινο Μύλο.

Η Σχολή μας κατέλαβε την 2η θέση σε δυο κατηγορίες ενώ σ' άλλες δυο πήρε την 3η θέση με τα παιδιά να παίζουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα σε Ακαδημίες ΠΑΕ!

Στην κατηγορία Junior (2006) η ομάδα του Διονύση Ρουμαντζά έφτασε στον τελικό όπου έχασε με 4-0 από την Κηφισιά.

Στην πορεία προς τον τελικό επικράτησε με 5-0 του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών ενώ ηττήθηκε με 2-0 από τη Μεταμόρφωση και με 4-0 από τον Απόλλων Σμύρνης. Στον ημιτελικό επικράτησε με 2-1 της Μεταμόρφωσης και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είναι οι: Χρυσάφης Άγγελος, Παραγκούλιας Στράτος, Απαλοδήμας Γιώργος, Μπογδάνος Μιχάλης, Κωνσταντουλάκης Γιάννης, Κοτρέτσης Μιλτιάδης, Βλάμμης Γιώργος, Χριστόπουλος Χάρης, Τσουχλάι Βασίλης, Διαμαντάκος Προκόπης, Τσιώλης Δημήτρης, Κιλέμε Ματέο, Κιλέμε Μανουέλε.

Στην κατηγορία Junior (2005) ο Ολυμπιακός έφτασε και εκεί στον τελικό αλλά ηττήθηκε με 4-2 από τον Ατρόμητο. Στη φάση των ομίλων επικράτησε με 2-0 του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και με 5-0 ομάδας Επιλέκτων ενώ στον ημιτελικό κέρδισε με 2-0 τον Απόλλων.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σ' αυτή την κατηγορία: Τσοπάνογλου Αλέξιος, Κατσούλης Θεόδωρος, Μακρυνόρης Ιωάννης, Παντελιάδης Παντελής, Γκιόκα Αργύρης, Κουτσονάσιος Κώστας, Γλύνια Καλλιόπη, Κατσαβριάς Χάρης, Δάσκος Μιχάλης, Σκιαδάς Κώστας, Μπίλιας Άγγελος, Παναγάκος Ηλίας, Αγγελάκης Λάμπρος.

Στην κατηγορία Παμπαίδων (2003) η ομάδα του Θωμά Ροκάι κέρδισε στον μικρό τελικό με 3-1 την Μεταμόρφωση και πήρε την 3η θέση!

Στην πορεία της προς τα μετάλλια επικράτησε με 5-0 του Ποσειδών Ηρακλείου, με το ίδιο σκορ της Ελευθερούπολης ενώ ηττήθηκε με 4-1 από τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας: Τεγρέλλης Μανώλης, Λαμπροπόλθος Φίλιππος, Καλύβας Γρηγόρης, Σοφράς Δημήτρης, Καρέντζος Λουκάς, Λάτσκα Νίκος, Γκερμπέσης Παύλος, Νικολόπουλος Σπύρος, Σούφλας Σπύρος, Κουσούλης Νίκος, Γεωργακόπουλος Γιώργος, Κοντόπουλος Χρήστος, Στρατηγάκος Γιώργος, Ναζλίδης Γιώργος.

Στην κατηγορία Pro Junior η ομάδα της Σχολής μας έφτασε στον μικρό τελικό όπου κατέλαβε την 3η θέση κερδίζοντας με 7-1 τον Κηφισό. Στην πορεία κέρδισε με 6-1 τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών ενώ ηττήθηκε με 5-0 από τον Απόλλων Σμύρνης και με 5-4 από τον Αστέρα Μενιδίου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας: Πούλιος Φάνης, Ζουριδάκης Νικόστρατος, Μιχαλακέλης Ιωάννης, Μιλτιάδου Νέστορας, Ριμπόπουλος Χρήστος, Κέλλης Γιώργος, Θεοδώρου Πάνος, Πατρώνης Τζόι, Δήμας Σπύρος, Μαθάς Νίκος, Γιάνναρης Χάρης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική παρουσία τους στο τουρνουά".

Πέρασαν από την Ξάνθη και παραμένουν αήττητοι οι Νέοι

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ