ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Penya Barcelonista D' Atenes: "Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη φιλοξενία"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista D’ Atenes), εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην ελληνική αστυνομία για την ασφαλή μεταφορά των μελών του Συνδέσμου στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την φιλοξενία των φίλων της καταλανικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και η Penya Barcelonista D’ Atenes ευχαρίστησε την πειραϊκή ΠΑΕ για την φιλοξενία στο Φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista D’ Atenes), επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν ώστε ο Σύνδεσμος να δώσει το «παρών» στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση Oλυμπιακός – F.C. Barcelona, για το Τσάμπιονς Λιγκ, στις 31/10/2017.

Θερμό ευχαριστώ απευθύνεται στα μέλη του Συνδέσμου από όλη την Ελλάδα για τη συνεργασία τους και την άψογη συμπεριφορά τους, καθώς και για τη βοήθειά τους ώστε η παρουσία του Συνδέσμου να είναι άρτια οργανωμένη. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία, που φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά των μελών του Συνδέσμου στο γήπεδο όσο και για την ασφαλή αποχώρηση από αυτό.

Επίσης, ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη φιλοξενία και τα ΜΜΕ που όλο αυτό το διάστημα βοήθησαν ώστε να γίνει γνωστή η προσπάθεια του Συνδέσμου μας, προκειμένου να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του F.C. Barcelona να δουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα.

Visca el Barça!!!".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα εισιτήρια με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
Η θέση του Καραπαπά για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού
Μιραλάς: "Αυτή είναι η αλήθεια για την Έβερτον"
Τι ισχύει με Μιραλάς και επιθετικό
Δεν είναι τόσο απλό το "φύγε εσύ, έλα εσύ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ