ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέντε μέρες "φροντιστήρια" στον Μαρτίνς

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, από την Τρίτη του Πάσχα έχει μία σειρά επαφών με ανθρώπους του Ολυμπιακού για να πληροφορηθεί ακόμα και για τα πιο λάιτ ιατρικά θέματα κάποιων ποδοσφαιριστών!

Πέντε μέρες συμπληρώνει σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα και προσθέτοντας και άλλη μία εβδομάδα που ήταν σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για διάφορα θέματα της ομάδας, έχει πλέον μία ολοκληρωμένη εικόνα για όλα όσα συμβαίνουν στην φετινή ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που έχει παρακολουθήσει αρκετά ματς του Ολυμπιακού μέσα στη σεζόν, έχει ενημερωθεί πλέον ακόμα και για προβλήματα της καθημερινότητας εντός των κόκκινων αποδυτηρίων.

Έχει μιλήσει με Μαρινάκη, Βρέντζο, Κοβάσεβιτς, Μοντέστο, Δουρέκα. Έχει μιλήσει επίσης και με τα μέλη του ιατρικού τιμ, έτσι ώστε να μάθει από πρώτο χέρι και τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν τη φετινή σεζόν. Λέγεται ότι είναι ενήμερος ακόμα και για τα... παραπανίσια κιλά ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Την Δευτέρα (16/4) θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη και την επόμενη μέρα θα φύγει για την πατρίδα του για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις. Θα ξαναγυρίσει βεβαίως για να δώσει το “παρών” και στο ματς της Ριζούπολης (22/4).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς δεν έχει “τελειώσει” ακόμα όλους όσους θεωρούνται στο μυαλό πολλών ότι είναι μία ανάσα από την έξοδο. Ότι οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν έως τις 6 Μαΐου που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα. Σε αυτή την κατηγορία βεβαίως δεν ανήκουν οι Οφόε και Σεμπά που έχουν “τελειώσει” από τη διοίκηση όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ