ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέντε "αγκάθια" για Γκαρθία ενόψει Πανιωνίου

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει έστω μία δοκιμή της προκοπής στο Ρέντη για το ματς με τον Πανιώνιο την Κυριακή (18/2, 19.30), εξαιτίας των αμφιβολιών με παίκτες που είναι στο ιατρικό δελτίο.

Υπάρχουν αμφιβολίες για ορισμένους ποδοσφαιριστές ενόψει Πανιωνίου. Συγκεκριμένα, για το αν θα είναι έτοιμοι ή όχι για την αναμέτρηση της Κυριακής (18/2, 19.30) με τους Νεοσμυρνιώτες στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη.

Οι Φορτούνης, Σισέ και Σεμπά πιθανότατα δεν θα δουν τα ονόματά τους στη 18άδα, ενώ τη δική τους "μάχη" δίνουν οι Ταχτσίδης και Μιραλάς, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να προλάβουν.

Για ενδεκάδα πάντως δεν γίνεται ούτε λόγος! Ο Όσκαρ Γκαρθία όλες αυτές τις μέρες στο Ρέντη δεν έχει κάνει μία δοκιμή της προκοπής και αναπόφευκτα υπάρχουν ένα σωρό ερωτηματικά.

Κάποιοι θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι όπως π.χ. ο Προτό στο τέρμα, ο Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ένχελς στο κέντρο της άμυνας, ο Ζιλέ στη μεσαία γραμμή, ο Μάριν στη μεσοεπιθετική γραμμή και ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Από εκεί και πέρα, όμως, επικρατεί ένα… αλαλούμ για τα πρόσωπα που θα επιλέξει τελικά ο Γκαρθία για το αρχικό σχήμα.

Υπάρχει η αίσθηση ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα όχι μόνο στη 18άδα, αλλά και στην ενδεκάδα (Μαρτίνς για παράδειγμα). Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σαββατιάτικης (17/2) προπόνησης στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γκαρθία: "Είτε είμαι εγώ, είτε όχι, βάζουμε τις βάσεις για τη νέα σεζόν"
Βασιλειάδης: "Ο χούλιγκαν κυκλοφορεί με διαπίστευση"
Τέλος για φέτος οι μετακινήσεις οπαδών ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ