ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πενταετές στον Ολυμπιακό ο Χαλκιαδάκης

Πενταετές στον Ολυμπιακό ο Χαλκιαδάκης
Χαλκιαδάκης INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό θα ανήκει από εδώ και στο εξής ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Ο 22χρονος Ελληνοβραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στην ομάδα του Πειραιά. (VIDEO).

Νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Ο γεννημένος στις 7 Απριλίου 1993 Βραζιλιάνος, που έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο πριν από πέντε μέρες και πλέον τα δικαιώματά του ανήκουν στους Πειραιώτες.

Ο Χαλκιαδάκης δόθηκε στους νταμπλούχους από τον Εργοτέλη, με τον οποίο στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 29 αναμετρήσεις (οι δύο στο κύπελλο) και σημείωσε πέντε γκολ. Στην Ελλάδα ήρθε σε ηλικία 15 ετών (το 2009) από το Ρεσίφε για λογαριασμό της ομάδας του Ηρακλείου. Όταν ενηλικιώθηκε, στα 18, απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα, μια και ο παππούς του είχε ρίζες από την Ελλάδα.

Τη σεζόν 2011-2012 πραγματοποίησε τις πρώτες του συμμετοχές στη Superleague, στα παιχνίδια με Εργοτέλη και ΟΦΗ. Η φετινή αγωνιστική περίοδος ήταν η καλύτερη της καριέρας του, μια και ήταν αναντικατάστατος, παρότι ο υποβιβασμός του Εργοτέλη δεν κατέστη εφικτό να αποφευχθεί.

Πενταετές στον Ολυμπιακό ο Χαλκιαδάκης

Ο Μπρούνο μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Και στα άκρα, αλλά και στον άξονα. Αυτήν την περίοδο ο 22χρονος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Μεσολόγγι. Μένει να φανεί αν θα είναι στην προετοιμασία των πρωταθλητών, αν θα δοθεί δανεικός ή αν καταφέρει να μείνει στο ρόστερ της νέας σεζόν και να αγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη με τα ''ερυθρόλευκα''.

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΛΟ
2011-2012 Εργοτέλης 2 - 2
2012-2013 Εργοτέλης 13 - -
2013-2014 Εργοτέλης 6 2 8
2014-2015 Εργοτέλης 27 (5 γκολ) 2 29

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ