ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Καπίνο

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο από σήμερα (25/9) θα προπονείται με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και οι λόγοι αυτής της εξέλιξης δεν είναι αγωνιστικοί.

Δεν ήταν μόνο η απόλυση του Μπέσνικ Χάσι που τάραξε τα νερά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το βράδυ της Κυριακής και μετά την αναπάντεχη -όπως ήρθε- ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Λίγο μετά την είδηση της απομάκρυνσης του 46χρονου τεχνικού από την τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων", ήρθε και αυτή που αφορούσε τον "υποβιβασμό" του Στέφανου Καπίνο στην ομάδα Νέων, με την οποία και θα προπονείται μέχρι νεωτέρας.

Δόθηκε μια εντύπωση ότι οι λόγοι της απόφασης αυτής ήταν αγωνιστικοί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Θα ήταν και παράλογο να δείξει κανείς τον Έλληνα γκολκίπερ ως υπεύθυνο της ήττας από την ΑΕΚ, τη στιγμή που πολύ πιο έμπειροι συμπαίκτες του πελαγοδρομούσαν στον αγωνιστικό χώρο παρέα με τον προπονητή.

Ο Καπίνο τέθηκε εκτός ομάδας για το επόμενο διάστημα εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μια αντίδραση του ήταν που έφερε αυτή την εξέλιξη.

Προφανώς ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας δεν θα μπει στο αεροπλάνο για το Τορίνο την Τρίτη (26/9) και την εστία του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους θα υπερασπιστεί ο Σίλβιο Προτό, με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη ως εναλλακτική λύση και τον Δημήτρη Σκαφίδα να συμπληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Χάσι άντεξε δύο ημέρες παραπάνω
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Χάσι από τον Ολυμπιακό
Εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας ο Καπίνο
Πενήντα οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν την αποστολή
Σκέψη για Νικοπολίδη "υπηρεσιακό" στον Ολυμπιακό
Ιστορική ανατροπή η ΑΕΚ, 3-2 τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ