ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πειθαρχική δίωξη σε Ολυμπιακό και Νικοπολίδη

Πειθαρχική δίωξη σε Ολυμπιακό και Νικοπολίδη
INTIME SPORTS

Πειθαρχική δίωξη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Αντώνη Νικοπολίδη και αφορά τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Φωστήρα και τον Τύρναβο.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε ποδοσφαιρική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Αντώνη Νικοπολίδη. Στον δεύτερο για το ότι εκτελούσε χρέη προπονητή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα στον Ταύρο και δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου. Επίσης, μετά εκτός έδρας ματς με τον Τύρναβο κανείς ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Αντώνη Νικοπολίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς: α) Για την περίπτωση Α, από τις διατάξεις του Παραρτήματος Α περ. Β εδ. 7 της από 14/07/2014 Προκήρυξης Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League – Football League) περιόδου 2014 – 2015 και του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και β) Για την περίπτωση Β, από τις διατάξεις του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων (αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, Φωστήρας-Ολυμπιακός της 7/1/2015 και Τύρναβος-Ολυμπιακός της 21/1/2015)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ