ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πατάει" στο σύστημα Σίλβα προς το παρόν ο Βίκτορ

"Πατάει" στο σύστημα Σίλβα προς το παρόν ο Βίκτορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη Λα Κορούνια ο Βίκτορ δεν κατέβαζε την ομάδα του μόνο με 4-2-3-1, αλλά και με δύο επιθετικούς. Κασάμι για... φίλημα στις πρώτες έξι μέρες προετοιμασίας στο Λάνγκενφελντ.

Η αίσθηση που επικρατεί από την πρώτη μέρα παρουσίας του Βίκτορ στην Αυστρία ήταν ότι δεν θα αλλάξει και πάρα πολλά πράγματα ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάσσει τους "ερυθρόλευκους". Και δεν αναφερόμαστε σε κομμάτια τακτικής.

Άλλωστε, ήδη εκεί έχει δείξει κάποιες μικροδιαφορές σε σχέση με τον Σίλβα. Ζητάει από τους παίκτες να παίρνουν περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, να πιέζουν πιο ψηλά, να έχουν περισσότερα τρεξίματα. Εξ ου και τα αμέτρητα χιλιόμετρα που καταπίνουν καθημερινά στην Αυστρία.

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι αν θα φέρει στον Ολυμπιακό ορισμένα στοιχεία από αυτά που είχε παρουσιάσει στην Λα Κορούνια. Στην Ντέπορ συγκεκριμένα δεν ήταν “κολλημένος” μόνο με το 4-2-3-1, ένα σύστημα που φέρεται να είναι πάντως και το αγαπημένο του. Έπαιξε σε αρκετές περιπτώσεις και με δύο επιθετικούς, σε ένα 4-4-2.

Προς το παρόν στην Αυστρία έχει "πατήσει" πάνω στο 4-2-3-1 του Σίλβα. Δεν αποκλείεται όμως τις επόμενες μέρες να δουλέψει και κάτι άλλο. Και το λέμε αυτό, γιατί αυτόέχει δείξει η ιστορία στην προηγούμενη ομάδα του.

Ο Σίλβα από την πλευρά του είχε βγάλει όλη την περσινήπροετοιμασία μόνο με ένα σύστημα. Μένει να φανεί λοιπόν αν ο Βίκτορ θα ασχοληθεί και μεάλλα σχήματα. Το 4-4-2 πάντως πέρσι στην Ντέπορ είχε "φορεθει" για τα καλά, αν πιστέψουμε τα όσα μεταφέρουν οι ρεπόρτερ της ισπανικής ομάδας. Σίγουρα θα είναι ένα θέμα το οποίο θα τεθεί προς συζήτηση από τους απεσταλμένους δημοσιογράφους των εφημερίδων στην Αυστρία, όταν θα έχουν απέναντί τους τον κόουτς του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, αν και είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί το παραμικρό για την κατάσταση ορισμένων παικτών, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του Κασάμι. Ο Ελβετός έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στην Αυστρία. Δεν είναι μόνο οι αστείρευτες φυσικές δυνάμεις που εμφανίζει στο Λάνγκενφελντ. Είναι η γενικότερη αγωνιστική του συμπεριφορά. Εκτελεί ακόμα και χρέη “προπονητή” εντός των τεσσάρων γραμμών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ