ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παροξυσμός στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει Μπάγερν

Παροξυσμός στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει Μπάγερν
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε επιπλέον 1.500 εισιτήρια από τα 4.200 που έχει ήδη διαθέσει στους φιλάθλους της ομάδας και περιμένει απάντηση από την διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες της "Allianz Arena" στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μετά τα δυο διπλά σε Λονδίνο και Ζάγκρεμπ και τη νίκη επί της Ντίναμο στο Φάληρο, βρίσκεται στους "επτά ουρανούς" και θέλει να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του στον αγώνα με το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ξέρουν οι φίλοι των Πειραιωτών ότι το πιθανότερο είναι να δουν ήττα, όμως αυτό δεν τους πτοεί στο ελάχιστο.

Τα 4.200 εισιτήρια που παρέλαβε η ΠΑΕ, έχουν κάνει ήδη "φτερά" και δεν φτάνουν για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. Για το λόγο αυτό, οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν από την διοίκηση της Μπάγερν επιπλέον 1.500 εισιτήρια και περιμένουν απάντηση. Αν τα παραλάβουν, είναι δεδομένο πως θα τα εξαντλήσουν, αφού η ζήτηση είναι τεράστια. Θεωρείται δεδομένο πως η ελληνική κερκίδα θα είναι δυνατή και οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα δεν θα αισθάνονται (ούτε θα είναι) μόνοι τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ