ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Τα γκολ μου έδωσαν αυτοπεποίθηση"

Πάρντο: "Τα γκολ μου έδωσαν αυτοπεποίθηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, παραδέχθηκε ότι τα γκολ απέναντι στον Πλατανιά του τόνωσαν την αυτοπεποίθηση, αναμένοντας δυσκολίες στο Περιστέρι και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Μιλώντας στην κάμερα της ΝOVA, ο Φελίπε Πάρντο υποστήριξε ότι υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στον Ολυμπιακός και απέδωσε την ανεβασμένη ψυχολογία του στα δύο γκολ απέναντι στον Πλατανιά, στο ματς για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Ναι, τα δύο γκολ στο κύπελλο τονώνουν πάρα πολύ την αυτοπεποίθησή μου. Έχω δουλέψει πάρα πολύ για να επιστρέψω στην αρχική ενδεκάδα. Στη χρονιά δεν υπολογίζομαι ως βασικός παίκτης, ενώ πέρσι έπαιζα σχεδόν πάντα ως βασικός. Αυτά τα γκολ μου δίνουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση που χρειάζομαι, αλλά και δύναμη για να συνεχίσω να δουλεύω και να επιστρέψω ως βασικός παίκτης.

Φυσικά αποτελώ μέρος της ομάδας και γνωρίζω πολύ καλά τι ποδοσφαιριστής και τι άνθρωπος είμαι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στην ομάδα ένας υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας μας είναι να δουλεύει. Προσπαθώ να δουλεύω πάρα πολύ για να μπορέσω να κερδίσω τη θέση μου μέσα στην ομάδα".

Για το ματς με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, υποστήριξε: "Είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένα παιχνίδι όπου θα συναντήσουμε δυσκολίες. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει γιατί οποιαδήποτε ομάδα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός βάζει τα δυνατά της και παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Εμείς, λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία το παιχνίδι αυτό και να συνεχίσουμε με θρίαμβο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ