ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Όλα για τη φανέλα του Ολυμπιακού"

Πάρντο: "Όλα για τη φανέλα του Ολυμπιακού"
Πάρντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χαρούμενος πρωταθλητής ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός μίλησε σε ραδιόφωνο της χώρας του και υποστήριξε ότι τα δίνει όλα για τη φανέλα και τον Ολυμπιακό.

Για το πόσο καλά περνάει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών υποστήριξε ότι είναι ένας χαρούμενος πρωταθλητής που δίνει όλα για τη φανέλα.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γκολ και με τον τρόπο που πάνε τα πράγματα εδώ. Δεν ξεκίνησα βασικός, αλλά όταν μπήκα κατάφερα να έχω μια καλή παρουσία και με τη βοήθεια του Θεού να σκοράρω. Ήταν μία σεζόν πολύ καλή. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κάνουμε καλή δουλειά. Εδώ στην Ελλάδα καταφέραμε να σπάσουμε ένα ρεκόρ, γιατί ξεπεράσαμε την καλύτερη συγκέντρωση βαθμών του παρελθόντος. Η ομάδα είναι δυνατή και τα κάνει όλα εξαιρετικά" είπε αρχικά.

Πρόσθεσε: "Είμαστε ήδη πρωταθλητές. Είμαστε μια ομάδα που τα δίνει όλα για τη νίκη και θυσιάζει τα πάντα για να το πετύχει. Έμεινα εκτός για έναν μήνα με τραυματισμό. Επέστρεψα με όρεξη. Ξεκίνησα να πετυχαίνω γκολ. Μετά τον τραυματισμό μου μπόρεσα να σκοράρω και είναι καλό γιατί μου δίνει αυτοπεποίθηση και όρεξη να συνεχίσω. Τα δίνω όλα για την φανέλα και τον σύλλογο και αυτό είναι καλό. Μένει μόνο ένα ματς και θέλω να σκοράρω και σε αυτό και να το γιορτάσω με τους οπαδούς".

Καταλήγοντας ανέφερε: " Είμαι χαρούμενος που είμαι πρωταθλητής. Θέλω να το πανηγυρίσω με την σημαία της Κολομβίας. Έπαιξα στην Ευρώπη και με τα χρώματα της χώρας μου. Αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί πολύ, αφού το επίπεδο στην Κολομβία είναι υψηλό".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ