ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "O Όσκαρ Γκαρθία δεν με άφησε να φύγω από τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φελίπε Πάρντο, μιλώντας σε ΜΜΕ της Κολομβίας, υποστήριξε ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν τον άφησε να φύγει από τον Ολυμπιακό για να πάει στην Ιντεπεντιέντε.

Παραδέχθηκε ότι υπήρχαν συζητήσεις με την Ιντεπεντιέντε για να μετακομίσει στην Αργεντινή, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν τον άφησε να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ των "ερυθρολεύκων", Φελίπε Πάρντο, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή της πατρίδας του, Planeta Fútbol de Antena 2, κι εξήγησε ότι ο Καταλανός τεχνικός τον εμπιστεύεται και είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του.

"Ελπίζω να λάβω μια νέα κλήση για την εθνική Κολομβίας. Δουλεύω σκληρά για να είμαι στις επόμενες κλήσεις. Γνωρίζουμε πόσο όμορφο είναι να είσαι στο Μουντιάλ", υποστήριξε σχετικά με το ενδεχόμενο να κληθεί από τον Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν και στη συνέχεια μίλησε για τον Ολυμπιακό:

"Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι ένας προπονητής που ήταν στην Μπαρτσελόνα κι αυτό μας εφαρμόζει τώρα. Αυτές, δηλαδή, τις τακτικές που υπάρχουν στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Πέρυσι έβαλα δύο γκολ. Τώρα, παίζω περισσότερο. Το σημαντικό είναι να παίξω στα ματς που έρχονται. Ήδη έχω κάποιες ασίστ και ο προπονητής είναι χαρούμενος μαζί μου.

Η αλήθεια είναι ότι μιλούσαμε με την Ιντεπεντιέντε, αλλά την απόφαση την λαμβάνει ο Ολυμπιακός. Κι ο προπονητής είπε ότι δεν θα με άφηνε να φύγω. Γι' αυτό και δεν πραγματοποιήθηκε το ενδεχόμενο με την Ιντεπεντιέντε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ