ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Ο Καρεμπέ μού είπε να πάω στη Ναντ"

Πάρντο: "Ο Καρεμπέ μού είπε να πάω στη Ναντ"

Ο Φελίπε Πάρντο έφθασε στη Γαλλία την Τρίτη κι αποκάλυψε ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν αυτός που τον ενθάρρυνε ώστε να υπογράψει στη Ναντ, στην οποία θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Μόνον η επίσημη ανακοίνωση απομένει ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κολομβιανού εξτρέμ, Φελίπε Πάρντο, από τον Ολυμπιακό στη Ναντ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πάρντο έφθασε στη γαλλική πόλη την Τρίτη το βράδυ και την Τετάρτη το πρωί υποβλήθηκε σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο των "καναρί". Όπως υποστήριξε ο Κολομβιανός εξτρέμ, ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ, σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτός ο οποίος τον ενθάρρυνε ώστε να αποδεχθεί την πρόταση από τη Γαλλία.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έφθασα στη Ναντ. Δεν είχα πολύ χρόνο από την αρχή της σεζόν. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα να έρθω στη Ναντ, μια μεγάλη ομάδα με τόσους οπαδούς. Ο Καρεμπέ με ενθάρρυνε να υπογράψω στη Ναντ. Πάντα με στήριζε. Γνωρίζω το νέο τεχνικό μου, Σέρζιο Κονσεϊσάο, από το πέρασμά μου από την Μπράγκα. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, ένας προπονητής με ποιότητα. Η παρουσία του έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου.

Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα, ώστε να ξαναβρώ τον Φελίπε Πάρντο που ήταν στο Champions League. Θα δείξω το επίπεδό μου. Θέλω να παίζω, να σκοράρω και να δώσω ασίστς. Θέλω να δώσω τα πάντα, ώστε η Ναντ να πάρει μια καλή θέση στο πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα με μεγάλες ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απολαμβάνει το χιόνι ο Ελιουνούσι
"Προς Χαλ ο Ελαμπντελαουί"
Οι τρεις νεότεροι παίκτες στην ιστορία του Αστέρα, παίζουν τώρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ