ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Νιώθω αγωνία και ανυπομονησία"

Πάρντο: "Νιώθω αγωνία και ανυπομονησία"
INTIME SPORTS

Ο Φελίπε Πάρντο μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και εξέφρασε την ανυπομονησία του για την έναρξη του πρωταθλήματος με την ομάδα του Πειραιά.

Την πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού θα έχει ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος εξέφρασε την αγωνία του και την ανυπομονησία του για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του με τους Πειραιώτες κόντρα στον Πανιώνιο στο Φάληρο, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: "Νιώθω αγωνία και ανυπομονησία να αρχίσει το καινούριο πρωτάθλημα. Θέλω να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή η καινούργια χρονιά, ώστε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες μας και όλοι οι στόχοι που έχουμε θέσει. Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η στιγμή. Θέλω να παίξω στο γήπεδό μας με την καινούρια μου ομάδα. Θέλω να παρουσιάσουμε ένα ωραίο παιχνίδι, να πάρουμε τη νίκη και να μοιραστούμε τη χαρά με τους φιλάθλους μας".

Για το ότι ο Σίλβα θέλει θέαμα και νίκες: "Φυσικά και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Δουλεύουμε και για τις νίκες, αλλά και για να παρουσιάσουμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο. Οι στόχοι είναι σαφείς: να κερδίζουμε τίτλους και να είμαστε ξανά πρωταθλητές και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο".

Για τις δικές του φιλοδοξίες: "Περιμένω να έχω μία καλή χρονιά. Καλύτερη από αυτή που είχα πέρσι στην Μπράγκα. Θέλω να δείξω τον εαυτό μου. Να δείξω τα χαρακτηριστικά που έχω, να βάλω πολλά γκολ και να βοηθήσω όσο πιο πολύ γίνεται την ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ