ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Νίκη με ΑΠΟΕΛ για την πρώτη θέση"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Για το νικηφόρο 4-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, την προσπάθεια του για να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή λίστα και την τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού να πάρει την πρωτιά στον 2ο όμιλο του Europa League, μίλησε ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός υποστήριξε ότι η διακοπή στοίχισε στον Ολυμπιακό στο ματς με την Κέρκυρα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες δουλεύουν για να είναι έτοιμοι ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις.

Ο Πάρντο παραδέχθηκε ότι μέσα από τη δουλειά του προσπαθεί να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή λίστα και έδωσε το σύνθημα νίκης ενόψει ΑΠΟΕΛ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Το σχόλιο του για το ματς:

Αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με την Κέρκυρα, είναι ότι αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ κλειστό ποδόσφαιρο και έχει συμπαγή άμυνα και εμείς παρόλο που προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τους διαδρόμους, δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα γιατί σε τέτοια ματς πρέπει να πετύχεις ένα γκολ. Όταν μία άμυνα σε δυσκολεύει τόσο πολύ και δεν μπορείς να την ανοίξεις, κάτι δεν έχει πάει καλά.

-Εάν θεωρεί ότι η διακοπή των 18 ημερών δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα:

Ναι, η αλήθεια είναι πως πριν τη διακοπή είχαμε αποκτήσει έναν πάρα πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί, σε καλή ψυχολογία, πηγαίναμε πολύ καλά και ερχόντουσαν τα θετικά αποτελέσματα το ένα μετά το άλλο.

Μετά ήρθε η διακοπή και πήγαμε σε επίσημο παιχνίδι μόνο έχοντας κάνει προπονήσεις και ήμασταν πολλές ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης και το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν οι προπονήσεις. Σίγουρα χάσαμε απ’ ότι φάνηκε λίγο τον ρυθμό μας και τον δυναμισμό μας και αυτός μας κόστισε απ’ ότι φάνηκε.

Όμως, ήμαστε μία μεγάλη ομάδα και θα πρέπει όλα αυτά να τα αντιμετωπίζουμε και θα πρέπει να φαινόμαστε έτοιμοι σε τέτοιου είδους περιστατικά και αυτό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε. Να ανακάμψουμε, να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, να βρούμε το δυναμισμό μας και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις.

-Εάν θεωρεί ότι με τις εμφανίσεις του μπορεί να επιστρέψει στη ευρωπαϊκή λίστα:

Ναι. Γι’ αυτό ελπίζω, γι’ αυτό δουλεύω και αυτό είναι που προσπαθώ να κάνω. Το μόνο που πρέπει να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσω να δουλεύω μέχρι να έρθει εκείνη η ημερομηνία.

-Για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ την προσεχή Πέμπτη και το ενδεχόμενο νίκης:

Το βρίσκω πολύ εφικτό και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να σκεφτούμε ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Έχουμε μία ευκαιρία ακόμα μόνο για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρώτη θέση στον όμιλο.

Το σημερινό ματς σίγουρα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, μας δίνει σιγουριά, έχει ανέβει η ψυχολογία μας και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε και να παλέψουμε για τον πρώτο μας στόχο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα"
Επέστρεψε στα γκολ και τις νίκες ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Λεβαδειακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ