ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Δεν με ξέχασαν στην εθνική Κολομβίας"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSS

Ο Φελίπε Πάρντο επέστρεψε στην εθνική Κολομβίας κι απέδωσε την επανένταξή του στους "καφετέρος" στο γεγονός ότι παίζει στον Ολυμπιακό. "Όνειρο" η συμμετοχή στο Μουντιάλ 2018.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κολομβίας, Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν κάλεσε τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, στους "καφετέρος" για τα φιλικά με αυτές των Νοτίου Κορέας και Κίνας.

Ο Νοτιοαμερικανός απέδωσε την επανένταξή του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του στο γεγονός ότι αγωνίζεται τακτικά σε συλλογικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε "όνειρο" τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018.

"Είμαι χαρούμενος με την ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτώ. Δεν με ξέχασαν στην εθνική Κολομβίας, είναι στιγμές που χρειάζονται άλλους παίκτες. Υπήρχε μια στιγμή που δεν έπαιζα συνεχόμενα και δεν είχα τη δυνατότητα να επιστρέψω στην εθνική. Αλλά τώρα παίζω τακτικά, τα πάω καλά και πρέπει να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία που μου δίδεται.

Είναι ένα όνειρο που όλοι έχουμε να πάμε στο Μουντιάλ 2018. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση στα φιλικά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στην τελική λίστα για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι πολλοί οι Κολομβιανοί που παίζουν στη θέση μου. Για να είμαστε εδώ, πάει να πει ότι κάτι κάνουμε καλά κι έχουμε τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην εθνική. Έμαθα πολλά, αυτά τα πέντε χρόνια στην Ευρώπη και βελτιώθηκε ως παίκτης κι ως άνθρωπος. Δεν είμαι επιθετικός, είμαι εξτρέμ. Όταν έχω την ευκαιρία να βάλω γκολ, το κάνω. Αλλιώς, βοηθώ τους συμπαίκτες μου να το κάνουν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ