ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Αυτή θα είναι η χρονιά μου"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στη Λαμία και σίγουρος για την προσωπική του απόδοση μέσα στη χρονιά εμφανίστηκε ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 επί της Λαμίας στο Περιστέρι και έκανε το 2/2 στη Super League. Ο Φελίπε Πάρντο έμεινε ικανοποιημένος από "τρίποντο" των ερυθρόλευκων, αλλά και από την προσωπική του απόδοση.

Αρχικά, μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη νίκη, ήταν πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι μετά την ευρωπαϊκή μας πορεία. Θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω και σήμερα είχα αυτή την ευκαιρία για το τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο. Αυτή θα είναι η χρονιά μου. Θέλω να επιστρέψω για να δείξω τι μπορώ να κάνω, έχω διαφορετική ψυχολογία φέτος, τώρα ήρθα για να προσφέρω και να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω πολύ σκληρά γι’ αυτό".

Για την προσπάθεια στην αναμέτρηση με την Λαμία: "Σήμερα η ομάδα τα έδωσε όλα και αυτό είναι που μας έχει πει ο προπονητής, να το κάνουμε από το πρώτο λεπτό. Να δείχνεις ποιος είναι ο Ολυμπιακός, μία μεγάλη ομάδα, ακόμα και όταν παίζει με 10 παίκτες".

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Χάσι: "Εμπιστοσύνη υπάρχει και έχει φανεί από την αρχή. Θέλω να κερδίσω τη θέση στην ομάδα και υπάρχει υγιής ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα".

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στο Champions League: "Σιγά σιγά θα τα δούμε αυτά. Τώρα έχουμε το ματς στην Ξάνθη. Στα ματς του Champions League θα τα δώσουμε όλα. Είμαστε πανέτοιμοι για να δείξουμε στον κόσμο μας ότι μπορούμε να το παλέψουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ