ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα παίζαμε"

Πάρντο: "Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα παίζαμε"
INTIME SPORTS

Την πεποίθηση του ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο Champions League εξέφρασε ο Φελίπε Πάρντο, τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ.

Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Champions League μίλησε ο Φελίπε Πάρντο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι οι Πειραιώτες μπορούν να πάρουν νίκες και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κολομβιανού εξτρέμ στην "Real News":

Για το ματς με την Μπάγερν: "Παίξαμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα στις αντεπιθέσεις. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ σε μια στιγμή που τα πηγαίναμε καλά. Ήταν 0-0 το παιχνίδι και δείχναμε ικανοί τουλάχιστον να το κρατήσουμε. Μετά από ένα τέτοιο τυχερό γκολ ήταν λογικό να γίνει διαφορετικό το ματς και να μας επηρεάσει αρκετά".

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο: "Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Λονδίνο με την Άρσεναλ. Προφανώς και δεν θα είναι εύκολο. Παίζουμε στο Champions League και είμαστε σ' ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Κι εμείς όμως έχουμε μια σπουδαία ομάδα, μια ομάδα-οικογένεια. Είμαστε ενωμένοι και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο".

Για την συνέχεια των Πειραιωτών στο Champions League: "Είμαι αισιόδοξος για την προσπάθειά μας στον όμιλο. Πάντα είμαι. Για ποδόσφαιρο μιλάμε. Μπορούμε να κερδίσουμε σε κάποια παιχνίδια. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα παίζαμε. Μπορούμε να κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε κάτι από τον πολύ δύσκολο όμιλο στον οποίο βρισκόμαστε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ