ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρελθόν ο Μέλμπεργκ, διάψευση για Αϊμάρ

Παρελθόν ο Μέλμπεργκ, διάψευση για Αϊμάρ
INTIME SPORTS

"Τελειώνει" ο Μέλμπεργκ καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τον περιμένει άλλο. Δεν υπάρχει θέμα Αϊμάρ σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους". Από Δευτέρα βάζουν μπροστά για τα μεταγραφικά.

Η εντολή του Μαρινάκη προς τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους ανθρώπους στη διοίκηση του Ολυμπιακού που ασχολούνται με τις μεταγραφικές κινήσεις ήταν σαφής: "Ψάξτε για έμπειρο σέντερ μπακ".

Όπως όλα δείχνουν δείχνουν λοιπόν, ο Όλοφ Μέλμπεργκ θα αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους μετά από τρία χρόνια στο Λιμάνι.

Και αυτό γιατί πολύ απλά η υπομονή της διοίκησης του Ολυμπιακού εξαντλήθηκε. Έχοντας κάνει μία πολύ καλή πρόταση για τα δεδομένα της εποχής, περίμεναν την απάντηση του Σουηδού δείχνοντας κατανόηση στις παρατάσεις που ζητούσε ο παίκτης.

Ωστόσο φαίνεται το ποτήρι ξεχείλισε καθώς το τελευταίο διάστημα ο Μέλμπεργκ όχι μόνο δεν αποφάσιζε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση, αλλά και με δηλώσεις του έδειχνε ότι δεν ...τρελαίνεται να παίξει για 4η σεζόν στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχει θέμα Αϊμάρ

Σχετικά με το θέμα Αϊμάρ που προέκυψε από δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, από την πειραϊκή ομάδα τόνιζαν ότι " είναι πολύ δύσκολο σε αυτές τις εποχές να κινηθεί η ομάδα σε τέτοια νούμερα και τέτοια συμβόλαια. Δεν υπάρχει θέμα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή".

Ο Ολυμπιακός φυσικά θα κάνει κίνηση για να πάρει ένα σπουδαίο παίκτη που θα αναλάβει τα καθήκοντα του οργανωτή. Αυτός όμως δεν θα είναι ο Αϊμάρ, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπενφίκα και η μεταγραφή του απαιτεί ένα μεγάλο ποσό για τα δεδομένα το οποίο πρέπει να καταβληθεί στους "αετούς".

Βάζουν μπρος από Δευτέρα

Παράλληλα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τόνιζαν το απόγευμα της Τετάρτης (20/6), ότι καμία μεταγραφική κίνηση δεν πρόκειται να γίνει μέχρι την Δευτέρα. Εκείνη την ημέρα θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, σηματοδοτώντας την έναρξη του χτισίματος των πρωταθλητών για τη νέα περίοδο.

* Σχετικά με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγώνα Γερμανία-Ελλάδα, οι "ερυθρόλευκοι" σημείωσαν ότι δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί. Ωστόσο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού να βρεθεί στην Πολωνία για να παρακολουθήσει από κοντά τον προημιτελικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ