ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρατηρήσεις από Βαλβέρδε

Παρατηρήσεις από Βαλβέρδε
Βαλβέρδε INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του για την γκρίνια που υπάρχει εντός αγωνιστικού χώρου.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκης, όμως η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση των ερυθρόλευκων ήταν για ακόμα μία φορά αρκετά μέτρια.

Εκτός από αυτό όμως στα τελευταία ματς παρατηρείται μία γκρίνια μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ειδικά όταν γίνονται λάθη στον αγωνιστικό χώρο και παρότι κάποιοι παίκτες, όπως ο Τζιμπούρ, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του μετά το ματς με την ομάδα του Αγρινίου, θέλοντας να τους δείξει πως θα πρέπει να γίνουν πιο ομαδικοί.

"Δεν παίξαμε όπως είχαμε πει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη, η οποία ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Δεν γίνεται, όμως, να αντιδράμε με αυτό τον τρόπο.

Είχαμε πει να μπούμε δυνατά στο ματς, αλλά κάναμε το ακριβώς αντίθετο και δεν είχαμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι. Να μην συμβεί ξανά.

Από 'δώ και πέρα ξεχνάμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Τρίτης, με την Άρσεναλ. Αυτό το ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Εάν νικήσουμε θα είναι κάτι σπουδαίο για εμάς, καθώς θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ θα συνεχίσουμε σίγουρα στην Ευρώπη.

Μην ακούτε αυτά που λένε ότι η Άρσεναλ θα έρθει με απουσίες, θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Παίζουμε με την Άρσεναλ. Είδατε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Έπαιζε χωρίς πολλούς παίκτες, αλλά και πάλι καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα.

Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και προσηλωμένοι στο παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, άσχετα με το ποιοι θα παίζουμε για τον αντίπαλο.

Δεν μου αρέσει να μιλάτε συνεχώς μέσα στο παιχνίδι και να γκρινιάζετε για μία φάση. Μιλάτε πολύ και αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να αλληλοβοηθιέστε και όχι να μιλάτε άσχημα ο ένας στον άλλον".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ