ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζωντανός με ανατροπή ο Ολυμπιακός

Ζωντανός με ανατροπή ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Κ20 και μείωσε την διαφορά από τον πρωτοπόρο "Δικέφαλο".

Τις όποιες ελπίδες έχει για κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος διατήρησε ζωντανές ο Ολυμπιακός, με τη νίκη (2-1) του επί του ΠΑΟΚ στου Ρέντη το πρωί της Μ. Τετάρτης, αφού μείωσε την διαφορά από τον "Δικέφαλο" στους τέσσερις βαθμούς (ο ΠΑΟΚ έχει ένα ματς λιγότερο από τους "ερυθρόλευκους").

Στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγώνα με άκρως επιθετικές διαθέσεις και μόλις στο 6' ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μετά από σουτ του Τσολακίδη και εντυπωσιακή απόκρουση του Στρέζου.

Ακολούθησε ακόμη μία επέμβαση του Στρέζου αυτή την φορά σε σουτ του Παπαδόπουλου και στο 34' ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που άξιζε μέχρι εκείνη την στιγμή του αγώνα. Ο Πόζογλου με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, αλλά οι παίκτες του "Δικεφάλου" δεν χάρηκαν για πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σιώπης έφερε το ματς στα ίσα, ενώ η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον ΠΑΟΚ, μετά από σέντρα του Πόζογλου και δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου που απέκρουσε και πάλι ο Στρέζος.

Στο δεύτερο μέρος ο Βλάνταν Ιβιτς έριξε στην μάχη τους Κιόσε και Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και απείλησε με ένα σουτ από τον Σαββίδη στο 56' και μία κοντινή προβολή του Πόζογλου στο 64'. Ο Ολυμπιακός, πάντως, είχε τον τελευταίο λόγο και με το γκολ του Γεραφαλάκη στο 87' πήρε την πολύτιμη νίκη που τον κρατά ζωντανό στην μάχη του τίτλου. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια στέφεται πρωταθλητής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Στρέζος, Σωτηράκος, Ρέτζης, Βατουσιάδης, Βλάχος, Λάτσι, Παπασάββας (37' Πασαλίδης), Γιάνκοβιτς, Λάζιτς, Ψυχογιός (22' Σιώπης), Ιγνατίδης

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (46' Κιόσε), Πούγγουρας, Βασαϊτης, Δεληγιαννίδης, Πατράλης, Πολύζος, Συράκος (46' Σαββίδης), Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Τσολακίδης

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ