ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράταση στην διάθεση των διαρκείας

Παράταση στην διάθεση των διαρκείας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Τρίτη (4/10) την παράταση διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2016-2017.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός την Τρίτη (4/10) το απόγευμα, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2016-2017 θα παραταθεί κατόπιν απαίτησης του κόσμου της ομάδας.

Η διαδικασία συνεχίζεται και καθημερινά μέσω internet, τηλεφωνικά ή πηγαίνοντας στο τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όποιος επιθυμεί θα μπορεί να εξασφαλίσει μια κάρτα διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έπειτα από απαίτηση των φιλάθλων της ομάδας μας, ενημερώνει ότι θα επανεκκινήσει και θα συνεχίσει τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17!

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέση στο Ναό μας, για την τρέχουσα σεζόν, έχουν εκ νέου τη δυνατότητα να το κάνουν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί και θα γίνεται καθημερινά -και ώρες 10:00-17:30- από το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς και από το ίντερνετ, μπαίνοντας στη διεύθυνση www.olympiacos.org.

Παράλληλα, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να καλεί και στο τηλέφωνο 210-4800920, προκειμένου να λάβει πληροφορίες και κατευθύνσεις για την έκδοση του εισιτηρίου και να εξασφαλίσει έτσι το διαρκείας του!

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!"

Παράταση στην διάθεση των διαρκείας

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ