ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμένει το -3 στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να διατηρήσει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών απ' τον Ολυμπιακό εξαιτίας των επεισοδίων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τη διατήρηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών απ' τον Ολυμπιακό για τα όσα είχαν γίνει μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης την Δευτέρα το μεσημέρι. Ο πρόεδρος κ. Σκουτέρης και τα μέλη του Δεμέστιχας και Γεωργούλιας αποφάσισαν να διατηρηθεί η απόφαση του -3.

Σε αυτή αναφέρει:

"HΕπιτροπή Εφέσεων με την υπ΄αριθμ. 12/2018 απόφασή τηςαπέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ΄αρ. 45/2018 απόφασης Π.Μ.Π.Ο/Super League".

Να θυμίσουμε ότι με βάση την πρωτόδικη απόφαση ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ και ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές (σ.σ. έπαιξε χωρίς κόσμο με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό) καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ