ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμένει στα "πιτς" ο Τσόρι

Παραμένει στα "πιτς" ο Τσόρι
Τσόρι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ούτε την Πέμπτη (14/4) προπονήθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες στον Ολυμπιακό και κατά συνέπεια μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μπει στη 18άδα για το παιχνίδι με την Καλλονή. Ξεκίνησε το συνέδριο στο Χάρβαρντ. (PHOTOS).

Συνεχίστηκε την Πέμπτη (14/4) η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το ματς – φιέστα με την Καλλονή στο Καραϊσκάκη (17/4, 19.00) και ο Μάρκο Σίλβα είδε ξανά τον Τσόρι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στα πλευρά. Ο Αργεντινός λογικά δεν προλαβαίνει να μπει στη 18άδα και θα ετοιμαστεί για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση τον τελικό του Κυπέλλου.

Ευχάριστα νέα είχε ο Σίλβα όμως από το μέτωπο του Πουλίδο, ο οποίος αισθανόταν πολύ καλύτερα, έβγαλε όλο το πρόγραμμα και δείχνει διαθέσιμος για την Καλλονή. Σε γενικές γραμμές, ο Πορτογάλος τεχνικός με διάφορες συζητήσεις που έκανε με τους παίκτες του, τους εξήγησε τη σημασία του να ολοκληρώσουν τη σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά κυρίως με νίκη και πολλά γκολ στην τελευταία παράσταση στο Καραϊσκάκη κόντρα στην ομάδα της Λέσβου για το πρωτάθλημα.

Ορισμένες δοκιμές που έχουν γίνει από πλευράς Σίλβα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 39χρονος κόουτς προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με όλα τα «βαριά χαρτιά του». Πρώτον, γιατί θέλει να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει τελικού και δεύτερον, επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο σπίτι του για τη Σούπερ Λίγκα.

Ξεκίνησε το συνέδριο στο Χάρβαρντ

Με την παρουσία των Καρεμπέ, Γιαννίκου, Δουρέκα και Βερνίκου ξεκίνησε το συνέδριο στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ της Βοστώνης με κεντρικό θέμα «το ποδόσφαιρο ως παγκόσμιο φαινόμενο». Ο Γιαννίκος στην τοποθέτησή του μίλησε για τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην ιστορία και το όραμα του συλλόγου, ενώ μίλησε και για τις πολύπλευρες κοινωνικές και μη δράσεις του συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» δεν έμειναν μόνο στο Χάρβαρντ. Επισκέφθηκαν τα γραφεία της Fenway Sports Management που κατέχει τα δικαιώματα κορυφαίων αθλητών από πολλά σπορ, μεταξύ των οποίων του «βασιλιά» του ΝΒΑ, Λεμπρόν Τζέιμς! Επίσης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά και την ατμόσφαιρα στον αγώνα μπέιζμπολ Baltimore Orioles - Boston Red Sox.

Στον Ραδιομαραθώνιο της UNICEF ο Ολυμπιακός

Για την Τρίτη (19/4) είναι προγραμματισμένος ο Ραδιομαραθώνιος της UNICEF στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και ο Ολυμπιακός θα έχει ενεργό συμμετοχή. Την Πέμπτη (14/4) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων μίλησε ο Στέφανος Καπίνο για το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός έχει βοηθήσει στον εμβολιασμό ενός εκατομμυρίου παιδιών!

Παραμένει στα "πιτς" ο Τσόρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νεαρός γκολκίπερ τόνισε: «Εμείς σαν Ολυμπιακός είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε και φέτος στον Ραδιομαραθώνιο της UNICEF. Από εκεί και πέρα είναι πάντα σημαντικό για εμάς να βοηθάμε τα παιδιά. Γνωρίζουμε κι εμείς, όπως όλοι, ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος δωρητής στην εκστρατεία της UNICEF 100% Campaign που υποστηρίζει προγράμματα εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο και μέχρι σήμερα μαζί έχουμε εμβολιάσει πάνω από 1 εκατομμύρια μωρά.

Με πρωτοβουλία του προέδρου μας, κ. Μαρινάκη, ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με την UNICEF με στόχο να εμβολιάσουμε άλλα 2 εκατομμύρια παιδιά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια! Και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εκεί. Από τις πρώτες στιγμές της οικονομικής αλλά και προσφυγικής κρίσης, κάνει ό,τι μπορεί για να ανακουφίσει μικρούς και μεγάλους προσφέροντας φαγητό, ρούχα, παιχνίδια και πολλά άλλα ενώ αρκετοί από εμάς, τους παίκτες, έχουμε βρεθεί κοντά τους.

Επαναλαμβάνω πως είναι πραγματικά τιμή μας, ως παίκτες, να είμαστε κομμάτι αυτής της μεγάλης προσπάθειας και να δίνουμε το παράδειγμα μέσα από το ποδόσφαιρο και σε άλλους νέους ανθρώπους γύρω μας. Είναι σημαντικό να προστατεύονται τα δικαιώματα και οι ζωές παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο».

Σε εκδήλωση χορηγού οι «ερυθρόλευκοι»

Σε κατάστημα της εταιρίας ένδυσης «Brooks Brothers» στο Μαρούσι βρέθηκαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο πλαίσιο εκδήλωσης.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε για ακόμη μία χρονιά με την Brooks Brothers. Αυτή η συνεργασία υπάρχει για αρκετά χρόνια. Την Κυριακή θα γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό», σχολίασε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Παραμένει στα "πιτς" ο Τσόρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την πλευρά του ο Καμπιάσο είπε: «Είναι πολύ φυσικό να είναι θετική αυτή η συνεργασία, καθώς μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, το να έχει μία συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες φίρμες στον κόσμο, στην ένδυση, σίγουρα είναι κάτι πολύ θετικό».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης σημείωσε: « Πάντα τα ρούχα τα οποία φορούσαμε, από την εταιρεία, ήταν καταπληκτικά. Η ένδυση των ποδοσφαιριστών είναι τέλεια. Ήταν και γούρικα. Κερδίσαμε τίτλους, νταμπλ, τα πάντα».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ