ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμένει ανοικτό του Γκαρντ

Aston Villa's manager Remi Garde awaits the start of the English Premier League soccer match between Newcastle United and Aston Villal at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Dec. 19, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Aston Villa's manager Remi Garde awaits the start of the English Premier League soccer match between Newcastle United and Aston Villal at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Dec. 19, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Από εκεί που ο Ρεμί Γκαρντ βρισκόταν μία ανάσα από το να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, πληροφορίες το βράδυ της Δευτέρας (1/5) ανέφεραν ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα με τον Γάλλο. Τι συμβαίνει με τον Τάκη Λεμονή.

Όλα είναι ανοικτά πλέον στο θέμα του προπονητή. Πάντοτε σε τέτοιες συζητήσεις ανάμεσα σε ομάδες και υποψήφιους προπονητές, αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ο Ρεμί Γκαρντ ήταν το ακλόνητο φαβορί εδώ και πολλές μέρες για να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, πληροφορίες από την Γαλλία έκαναν λόγο ακόμα και για παρουσία του στην Ελλάδα το τελευταίο τριήμερο. Κάποιοι το προχώρησαν ακόμα περισσότερο, υποστηρίζοντας ότι είδε και το ματς με τον Παναιτωλικό.

Η ουσία είναι μία: Ακόμα δεν έχει κλείσει ο Γκαρντ και σαν να πήγε η υπόθεσή του ένα... κλικ πίσω! Δεν λέμε ότι ναυάγησε η συμφωνία, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να "κολλάει" προς το παρόν. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι εώς το τέλος της εβδομάδαςνα ξεπεραστούν τα εμπόδια και να αναλάβει τελικά την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ!

Τα σενάρια γύρω από το όνομα του Τάκη Λεμονή είναι αρκετά. Ακούστηκε μέχρι και το ότι αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Γκαρντ, δεν θα αποτελούσε έκπληξη ακόμα και η παραμονή του στον πάγκο!

Η αίσθηση που επικρατείγενικότερα στον Πειραιά είναι ότι υπάρχει μία διάθεση από τον Ολυμπιακό να κρατήσουν τον Λεμονή, ακόμα και σεάλλο πόστο. Είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία του στα τελειώματα της σεζόν, θεωρώντας ότι άλλαξε πολλά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών για να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο.

Photo credits: AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ