ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράκρουση... διαρκείας

Παράκρουση... διαρκείας
INTIME SPORTS

Με τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό των 11000 διαρκείας έκλεισε ο κύκλος των ανανεώσεων και από την Πέμπτη (23/7) όλες οι θέσεις είναι ελεύθερες. Στόχος το ρεκόρ των 18500 διαρκείας στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ενθουσιασμένοι είναι οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από την στιγμή που ο κύκλος ανανεώσεων έκλεισε με έναν τεράστιο αριθμό.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ήταν 11000 τα εισιτήρια διαρκείας που διέθεσε η πειραϊκή ΠΑΕ μέχρι σήμερα, με το 80% των παλαιών κατόχων να ανανεώνει, ποσοστό πρωτόγνωρο για την εποχή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία της ΠΑΕ για εξαιρετικά χαμηλές τιμές στις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2015-16.

Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο οι φίλοι των Πειραιωτών δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα θεωρώντας ότι φέτος θα είναι πολύ καλύτερη, ενώ με αυτό τον τρόπο απαντάνε στον πόλεμο που δέχεται εσχάτως ο Ολυμπιακός και συσπειρώνονται.

Από την Πέμπτη (23/7) όλες οι θέσεις είναι ελεύθερες και στόχος πλέον για τους "ερυθρόλευκους" είναι να σπάσει το ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", που είναι ο αριθμός των 18500 καρτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ