ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραδέχθηκε ότι θέλει να φύγει από τη Ναντ ο Ζιλέ

Belgiums Guillaume Gillet, right, and Portugals Joao Mario eye the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Belgiums Guillaume Gillet, right, and Portugals Joao Mario eye the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ αγωνίστηκε ως αλλαγή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ναντ με τη Λιλ και μετά το τέλος του ματς παραδέχθηκε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τα "καναρίνια".

Στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος η Ναντ του Κλάουντιο Ρανιέρι ταξίδεψε στο "Πιερ Μορουά" για να ηττηθεί με σκορ 3-0 από την -καταφανώς ανώτερη- Λιλ του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Το ματς είχε ενδιαφέρον... ερυθρόλευκης απόχρωσης, καθώς στην αποστολή των "καναρινιών" είχε συμπεριληφθεί ο Γκιγιόμ Ζιλέ, παίκτης που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών.

Ο Βέλγος μέσος αγωνίστηκε ως αλλαγή, μπαίνοντας στο ματς από το 75ο λεπτό και μάλιστα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο είδε την κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Ζιλέ ρωτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης αν επιθυμεί την αποχώρηση του από τον σύλλογο και η απάντηση του ήταν καταφατική. "Ναι, θέλω να φύγω", απάντησε ο Βέλγος μέσος στους δημοσιογράφους.

Ρεπόρτερ της Ναντ μάλιστα υποστηρίζει μέσω twitter ότι ο 33χρονος παίκτης ξεκαθάρισε ότι θέλει να πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία, θέλουν τον Ζιλέ να φτάνει το επόμενο 48ωρο στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Photo credits: (AP Photo/Steven Governo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Όχι" από Ολυμπιακό σε Κινέζους για Σεμπά
Ο Ζιλέ φέρνει... αποκέντρωση
Αναστόπουλος: "Ο Μαρινάκης είναι ο καλύτερος πρόεδρος του Ολυμπιακού"
"Καμπανάκια" Χάσι στους παίκτες του!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ