EUROPA LEAGUE

Παπάζογλου: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Παπάζογλου: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Παπάζογλου ευχαρίστησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί κόντρα στη Ρουμπίν ενώ τόνισε ενόψει της ρεβάνς ότι ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν μέσα στο "Καραϊσκάκης".

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κλήθηκε να καλύψει το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ μπαίνοντας στο 32' της αναμέτρησης στο "Λουζνίκι" και ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία, έχοντας αρκετές καθοριστικές επεμβάσεις στο χώρο ευθύνης του.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς, ο Παπάζογλου ευχαρίστησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το γεγονός ότι τον έριξε στα βαθιά, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη ρεβάνς μετά το 1-0 στη Μόσχα υπενθυμίζοντας τη δυναμική που έχει ο Ολυμπιακός όταν αγωνίζεται μπροστά στου κοινό του.

"Ήταν πολύ κρύο, Ελλάδα και πάλι Ελλάδα... Στην αρχή ήταν δύσκολα όμως στη συνέχεια ζεσταινόσουν τρέχοντας.

Έκανα λίγο ζέσταμα αλλά επειδή δεν μπορούσε να συνεχίσει ο Όλοφ μπήκα κατευθείαν. Έχω να παίξω μαζί με Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας από τα φιλικά", ξεκίνησε τις δηλώσεις του, και συνέχισε:

"Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία και τον ευχαριστώ πολύ, ελπίζω ότι βοήθησα και εγώ να πάρουμε τη νίκη.

Υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμη αλλά νομίζω ότι μέσα στο γήπεδό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Το έχουμε δείξει άλλωστε αυτό και στο Champions League".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ