ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΟΚ η εξωτερικό ο Τζεμπούρ

ΠΑΟΚ η εξωτερικό ο Τζεμπούρ
Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Δημοσίευμα της Le Buteur θέλει τον Ραφίκ Τζεμπούρ να επιλέγει είτε τη λύση του εξωτερικού είτε την πρόταση του ΠΑΟΚ

Το σίριαλ της πώλησης (μιας και στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο) του Ραφίκ Τζεμπούρ έχει εξελιχθεί σε σίριαλ του καλοκαιριού, με τον Αλγερινό να έχει εξασφαλίσει άδεια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός έτσι ώστε να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όπως σας ενημερώσαμε και το βράδυ του Σαββάτου ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με την Le Buteur (που αναδείξει το θέμα με τον Αλγερινό) ο παίκτης βρίσκεται στην Αγγλία και ψάχνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

Σε περίπτωση όμως που δεν καταφέρει να βρει αυτό που επιθυμεί μέσα στις επόμενες ημέρες, τότε θα κάνει αποδεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ (1.5 εκ. ευρώ το χρόνο).

Ο 29άχρονος επιθετικός θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, ενώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, ο ανταγωνισμός με τον Κώστα Μήτρογλου τον έχει βάλει σε σκέψεις.

Τέλος να ξαναπούμε πως από την Αλγερία πληροφορίες κάνουν λόγο για ζεστό ενδιαφέρον και για τον Αμπντούν, οπότε δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν δούμε τον 27άχρονο μεσοεπιθετικό να φεύγει επίσης.

ΠΑΟΚ η εξωτερικό ο Τζεμπούρ
ΠΑΟΚ η εξωτερικό ο Τζεμπούρ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ