ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πανθρακικός και στο βάθος… Κύπελλο!

Πανθρακικός και στο βάθος… Κύπελλο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Μη χαλαρώσετε γιατί θα λάβω υπόψη μου την εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών, ελπίζοντας ότι θα γίνει το Κύπελλο", το μήνυμα του Σίλβα στους παίκτες. Με πολλά νέα πρόσωπο σήμερα ο Ολυμπιακός (3/4, 19.00) κόντρα στον Πανθρακικό.

Για πολλούς μοιάζει με αγγαρεία η σημερινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό (3/4, 19.00). Λίγο το βαθμολογικό ενδιαφέρον που δεν υπάρχει. Λίγο το άδειο Καραϊσκάκη. Λίγο η ανησυχία των παικτών και όλων στο Ρέντη για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναπόφευκτο ήταν η εβδομάδα που προηγήθηκε να μην θυμίζει σε τίποτα μία εβδομάδα προετοιμασίας για ένα ματς πρωταθλήματος. Περισσότερο μοιάζει με ένα παιχνίδι του στυλ «να έρθει να τελειώνουμε».

Ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεκαθαρίσει βεβαίως από την πλευρά του ορισμένα πράγματα. Πιστεύει ότι θα γίνει τελικά το Κύπελλο. Θεωρεί ότι δεν θα διαλυθούν τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό το λόγο έπιασε τους παίκτες του και τους εξήγησε ότι «δεν πρέπει να χαλαρώσετε καθόλου στα εναπομείναντα ματς, γιατί θα λάβω πολύ σοβαρά υπόψη την εικόνα σας με… θέα το Κύπελλο».

Προσπαθεί ο Πορτογάλος με λίγα λόγια να δώσει και κάποια κίνητρα στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι καλώς ή κακώς ρωτούν αριστερά – δεξιά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αν υπάρχει κάποιο νέο με την ιστορία του Grexit. Είναι φανερό ότι το μυαλό τους δεν βρίσκεται 100% στο ποδόσφαιρο. Είναι λογικό να ασχολούνται με τα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων…

Ο Ζντιέλαρ πάντως βγήκε και είπε ότι «κίνητρό μας είναι να γράψουμε ιστορία, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη». Ο Ιντέγε το ίδιο. Το παλεύουν όσο μπορούν να παλέψουν με τους «δαίμονες» του Grexit. Και πάλι όμως το μυαλό ταξιδεύει αλλού. Φοβούνται για το χειρότερο σενάριο.

Όλη η εβδομάδα λοιπόν κύλησε κάπως μουδιασμένα στο Ρέντη με όλα αυτά που συμβαίνουν εξωαγωνιστικά. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Σίλβα, από την προπόνηση της Πέμπτης (31/3) είχε φανεί ότι ο κόουτς σκεφτόταν να δώσει ανάσες με τον Πανθρακικό σε όσους είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα το προηγούμενο δεκαήμερο.

Τελικά από τους διεθνείς ο μόνος που έμεινε εκτός αποστολής ήταν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Ντα Κόστα (τιμωρημένος). Οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην 18άδα. Ο Σίλβα άφησε έξω επίσης τους Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ιντέγε, Κολοβό και Μπουχαλάκη, αλλά και τον Φουστέρ λόγω ίωσης.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα μοιράσει κάπως τον χρόνο, καθώς την προσεχή Τετάρτη (6/4) είναι και το παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται το απόγευμα (19.00) ένα σχήμα με τους Καπίνο – Σαλίνο, Βούρο ή Σιόβα, Μποτία, Τσιμίκα – Καμπιάσο, Κασάμι – Ντομίνγκεζ, Πάρντο, Ερνάνι – Πουλίδο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ