ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός, είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ"

Πάντελιτς: "Μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός, είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε σε κυριακάτικη εφημερίδα πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ και μπορεί να νικήσει στην Τούμπα, ενώ είπε πως η ομάδα του Πειραιά έχει τα φόντα να φτάσει ακόμα και στα προημιτελικά του Champions League.

Στη "Real News" μίλησε ο άλλοτε Σέρβος στράικερ, Μάρκο Πάντελιτς, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ και μπορεί να νικήσει στο ντέρμπι της Τούμπας Τούμπα, ενώ είπε πως η ομάδα του Πειραιά έχει τα φόντα να φτάσει ακόμα και στα προημιτελικά του Champions League.

"Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει. Είναι καλύτερος. Δε νομίζω πως η νίκη επί της Άρσεναλ θα τον επηρεάσει με αρνητικό τρόπο. Δεν θα πάνε οι παίκτες... χαλαροί. Αν έπαιζε με μικρότερη ομάδα, θα φοβόμουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι.

Όμως, τώρα παίζει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που είναι ιδιαίτερο γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μπουν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να κερδίσουν", είπε ο Πάντελιτς για το ντέρμπι της Τούμπας και συνέχισε για το Champions League:

"Πιστεύω πραγματικά ότι ο Ολυμπιακός έχει όλες τις προϋποθέσεις να φτάνει κάθε χρόνο στους "16", ακόμα και στους "8" του Champions League. Δεν του λείπει τίποτα".

Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Φορτούνη, λέγοντας πως τον πιστεύει πολύ και πως είναι ξεχωριστός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ