ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πανικός για τα εισιτήρια στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής (6/11) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 10η αγωνιστική της Super League. Πανικός και ουρά στο φαληρικό γήπεδο.

Κοσμοσυρροή στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τα εισιτήρια του αιώνιου ντέρμπι της Κυριακής (6/11) νάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Super League. Τεράστια ουρά στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου από τους φίλους των Πειραιωτών και το sold out πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Υπάρχει τεράστια ζήτηση από τον κόσμο του Ολυμπιακού και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνει τι συμβαίνει στο Φάληρο, όπου υπάρχει πολύς κόσμος, ο οποίος περιμένει υπομονετικά για να πάρει το εισιτήριο του και να κλείσει θέση για τη μητέρα των μαχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων, από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" για το ματς με τον Παναθηναϊκό. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ!", αναφέρει το σχόλιο των Πειραιωτών δίπλα στις τρεις φωτογραφίες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ