ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάνε Βέροια οι Ντουρμάζ, Γιαννιώτας και Ζντιέλαρ

Πάνε Βέροια οι Ντουρμάζ, Γιαννιώτας και Ζντιέλαρ
Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα παίρνει τον Τζίμι Ντουρμάζ στην Βέροια. Επιβράβευση για Γιαννιώτα με την εμφάνιση που έκανε στο Κύπελλο. Μέσα και ο Ζντιέλαρ ως μπακ απ των Μιλιβόγεβιτς - Κασάμι.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση της Βέροιας (31/10, 19.30) και ο Μάρκο Σίλβα στην 19άδα που ανακοίνωσε, είχε κάποιες εκπλήξεις σε σχέση με προηγούμενα ματς πρωταθλήματος.

Πρώτα απ' όλα ο Γιάννης Γιαννιώτας είδε το όνομά του για πρώτη φορά σε αποστολή αγώνα Σούπερ Λίγκας. Ο Σίλβα, προφανώς, τον επιβράβευσε για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Το αν θα κάτσει τελικά στον πάγκο, είναι κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Εκτός από τον Γιαννιώτα, στην αποστολή είναι και ο Σάσα Ζντιέλαρ για να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση πίσω από τους Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι. Στα ευχάριστα για τον Ολυμπιακό η επιστροφή του Τζίμι Ντουρμάζ στα γήπεδα. Ο Σουηδός εξτρέμ έκανε κανονικά προπονήσεις το τελευταίο τριήμερο και θα ταξιδέψει τελικά το απόγευμα για Βέροια. Αντίθετα, ο Καμπιάσο ναι μεν προπονήθηκε, αλλά μένει εκτός για να προφυλαχθεί ενόψει Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς στη Βέροια: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβτις, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Εκτός αποστολής πέρα από τον Καμπιάσο, έμειναν και οι Τσόρι (ξεκίνησε θεραπεία), Μανιάτης (τραυματίας), Φουστέρ (τραυματίας), Κολοβός (τραυματίας), Μπουχαλάκης, Γούτας, Μπεν (ανέτοιμοι), Αυλωνίτης, Τζανδάρης (για λόγους τακτικής).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ