ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάμπλο Γκέδε για Ολυμπιακό

Argentina's San Lorenzo coach Pablo Guede shouts from the sidelines during a Copa Libertadores soccer match against Ecuador's Liga Deportiva Universitaria, in Quito, Ecuador, Tuesday, Feb. 23, 2016. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Γκέδε (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Νέο όνομα για τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Πάμπλο Γκέδε. Οι Χιλιανοί συνδέουν τον Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος με τον Αργεντινό τεχνικό. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί και είναι σε αναζήτηση προπονητή. Το νέο όνομα που έρχεται στην επικαιρότητα είναι αυτό του Αργεντινού τεχνικού, Πάμπλο Γκέδε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cooperativa.cl, αυτόν τον προπονητή ήθελε να πάρει μαζί του στη Σπόρτινγκ Χιχόν ο Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, φυσικά, δεν κατέληξε στην ισπανική ομάδα και έτσι υπάρχει το σενάριο Γκέδε - Ολυμπιακού. Ποιος είναι τώρα ο Γκέδε... Είναι γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1974 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Ντεπορτίβο Εσπανιόλ, Νουέβα Σικάγο, Χερέθ, Μάλαγα, Έλτσε, Πόλι Εχίδο, Ρεάλ Χαέν και Μελίγια.

Ο 42χρονος προπονητής έχει κοουτσάρει την Ελ Πάλο (Ισπανία), τη Νουέβα Σικάγκο (Αργεντινή), την Παλεστίνο (Χιλή), τη Σαν Λορένσο (Αργεντινή), ενώ τώρα καθοδηγεί την Κόλο - Κόλο της Χιλής. ΤΟ 2013-2014 κατέκτησε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία με τη Νουέβα Σικάγο, το 2015 πήρε Σούπερ Καπ Αργεντινής με την Σαν Λορένσο, ενώ το 2016 πήρε το Κύπελλο Χιλής με την Κόλο - Κόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέος Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού ο Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος
Μάριο Ουσίγιος: Ο Αργεντινός που σημείωσε χατ τρικ με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα
Καταρχήν συμφωνία Μάλαγα-Εσπανιόλ για Ρομπέρτο

(AP Photo/Dolores Ochoa)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ