ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πάμε όλοι μαζί, μια γροθιά, για το νέο πρωτάθλημα!"

"Πάμε όλοι μαζί, μια γροθιά, για το νέο πρωτάθλημα!"

Μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα με την Βέροια (11/9, 20:30), έστειλε μέσω της σελίδας της στο Facebook η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Ανακοίνωση για τη διάθεση και παραλαβή εισιτηρίων διαρκείας.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού έκανε μέσω της σελίδας της στο Facebook η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ενόψει και του κυριακάτικου αγώνα με την Βέροια στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

"Πάμε όλοι μαζί, μια γροθιά, για το νέο πρωτάθλημα!", αναφέρει το μήνυμα των Πειραιωτών, το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Παραγουανού φορ του Ολυμπιακού, Όσκαρ Καρντόσο.

Ανακοίνωση για τη διάθεση και παραλαβή εισιτηρίων διαρκείας

"Η Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, MONO για το Σάββατο 10/9 και την Κυριακή 11/9, θα συνεχιστεί η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας με ώρες 10:00 – 15:00, στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, (Είσοδος VIP).

Ακόμα το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοικτό τις ίδιες ημέρες και ώρες για όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Επίσης από Δευτέρα 12/9 και καθημερινά (10.00 - 17.30), συνεχίζονται οι πωλήσεις και οι παραλαβές των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Τηλ. πληροφοριών: 210 48 00 920"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ