ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάλι ο Μας στο προσκήνιο για Ολυμπιακό

Πάλι ο Μας στο προσκήνιο για Ολυμπιακό

Στην Αργεντινή επιμένουν ότι ο Μας δεν έχει βγει από τη λίστα του Ολυμπιακού. Τι αναφέρουν δημοσιεύματα, τι γίνεται με Φινμπόγκασον.

Ο Ολυμπιακός, όπως διατυμπανίζουν επισήμως, δεν πρόκειται να κάνει καμία μεταγραφική κίνηση μέσα στον Ιανουάριο. Από την άλλη όμως, στην Αργεντινή επανέφεραν ένα όνομα που είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Μας. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Σαν Λορέντζο, αλλά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ δεν ήταν αρκετά για να “συγκινήσουν” τους Αργεντινούς.

Επιμένουν πάντως στοΜπουένος Άιρεςότι ο Μας είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα απασχολήσει το καλοκαίρι για τους Πειραιώτες, καθώς βλέπουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Μαζουακού, σε περίπτωση που ο Γάλλος μετακομίσει σε άλλες πολιτείες.

Όσο για το πόσο κοστολογείται; Με μίνιμουμ 5 εκατομμύρια ευρώ.

Εξελίξεις με Φινμπόγκασον

Η απουσία του Ισλανδού από την κυριακάτικη προπόνηση (24/1) στάθηκε αρκετή για να ενισχύσει τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το λιμάνι. Άλλωστε, δεν έμειναν και πολλές μέρες. Μία εβδομάδα απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και η Αουγκσμπουργκ τη δεδομένη στιγμή μοιάζει ως ο επικρατέστερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ