ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάλι με Ρέτσο αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Η ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Μπέντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο προσανατολίζεται στο να διατηρήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, απέναντι στην Αστάνα. Ποιες είναι οι υπόλοιπες σκέψεις του Πορτογάλου για τον αγώνα της Πέμπτης (20/10, 22.05).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αστάνα το βράδυ της Πέμπτης (20/10, 22.05) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΑΠΟΕΛ, οι Πειραιώτες δεν θέλουν να υποστούν δεύτερο "στραπάτσο" στην έδρα τους και η επικράτηση κόντρα στους Καζάκους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Europa League, είναι απαραίτητη.

Ο Πάουλο Μπέντο, όπως ακριβώς έπραξε στο νικηφόρο (0-2) παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σκέφτεται να διατηρήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν. Παρότι ο πιτσιρικάς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι να χρησιμοποιήσει και πάλι τον 18χρονο, ειδικά από τη στιγμή που ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος να παίξει στο βασικό σχήμα.

Υπάρχει μάλιστα η πρόθεση, αν ο Ισπανός μπακ δεν προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη (19/10), να μπει στην αποστολή ο 20χρονος Κώστας Τσιμίκας. Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα των Πειραιωτών συγκριτικά με την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ενδέχεται να έχει δύο αλλαγές, δίχως να αποκλείονται άλλες εκπλήξεις.

Τη θέση του Μάριν θα πάρει ο Φορτούνης, που δεν είχε παίξει στη Νέα Σμύρνη, ενώ αυτή του Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να πάρει ο Λεάλι. Απομένει η προπόνηση της Τετάρτης (19/10), όπου θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το... τοπίο αναφορικά με τα πλάνα του Μπέντο.

Το πρόγραμμα ενόψει Αστάνα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί ενόψει του αγώνα με την Αστάνα. Την Τετάρτη 19/10 θα λάβουν χώρα οι καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου των δύο αντιπάλων, καθώς και οι τελευταίες προπονήσεις, ανοικτές όπως πάντα για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά τους. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και της Αστάνα, μία ημέρα πριν από το ματς:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

10:30 * Προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.

13:00 * Συνέντευξη Τύπου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

11:00 - 14:00 * Διανομή διαπιστεύσεων ΜΜΕ, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Καραϊσκάκη.

ΑΣΤΑΝΑ

17:30 * Συνέντευξη Τύπου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

18:00 * Προπόνηση, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ