ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάλι έξω, πάλι τα ίδια ο Εμενίκε!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÅÌÅÍÉÊÅ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Εμενίκε EUROKINISSI SPORTS

Για ακόμη μία φορά στα "πιτ" ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος αφού επέστρεψε από τον τραυματισμό του στο γόνατο, αυτή τη φορά ένιωσε μυικές ενοχλήσεις και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό (9/12).

Σιγά την είδηση για τον Εμενίκε. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι αν έβγαζε την προπόνηση της Πέμπτης (7/12) ως προς το μέλλον του στον Ολυμπιακό, αλλά όπως και να το κάνουμε, όταν το όνομα του Νιγηριανού ξαναβρίσκεται στο ιατρικό δελτίο, πλέον έχει καταντήσει να μην αποτελεί είδηση...

Ο Εμενίκε ξανά στα "πιτ"! Για ακόμη μία φορά θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να δει άλλο ένα ματς του Ολυμπιακού από την τηλεόραση. Εκεί που είχε αρχίσει να κάνει φουλ προπονήσεις, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο, ήρθε η τελευταία προπόνηση για να εμφανίσει μυικές ενοχλήσεις.

Αν υπήρχε έστω και μία ελπίδα δηλαδή να έμπαινε στο πούλμαν το απόγευμα της Παρασκευής (8/12) για το Αγρίνιο, αυτή φαίνεται ότι χάθηκε με τον νέο μικροτραυματισμό του. Θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη αν βρεθεί στη λίστα που θα πάει στην Αιτωλοακαρνανία για το ματς με τον Παναιτωλικό (9/12, 19.30).

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και να έβγαζε κανονικά όλες τις προπονήσεις, το πιθανότερο ήταν να μην τον είχε στα πλάνα του ο Λεμονής για τον Παναιτωλικό. Πρόκειται για έναν αγώνα που έχει αποκτήσει χαρακτήρα “τελικού”. Οπότε, εκεί θα χρειαστούν οι παίκτες που έχουν έναν αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Λεμονής έχει στη διάθεσή του δύο επιθετικούς (Ανσαριφάρντ, Τζούρτζεβιτς) και κατά συνέπεια πολύ δύσκολα θα χώραγε στη 18άδα και ο Εμενίκε. Τώρα, με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί γύρω από τον Νιγηριανό, φαίνεται πως λύνονται τελικά τα χέρια του 57χρονου τεχνικού.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ο Εμενίκε είναι από τους ποδοσφαιριστές που – ως γνωστόν – το όνομά του “παίζει” δυνατά ως προς το να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από το λιμάνι. Μπορεί στην Τουρκία να έχουν κοπάσει τα διάφορα σενάρια για ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από την γειτονική χώρα, όμως, όσο θα φτάνουμε προς το τέλος του μήνα, θα ξεκαθαρίσει για τα καλά το τοπίο γύρω από τον Αφρικανό.

Εξελίξεις λοιπόν μετά τα Χριστούγεννα και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην δούμε καθόλου τον Εμενίκε στα τρία ματς που απομένουν έως τις γιορτές. Στα δύο του πρωταθλήματος με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα και στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Hτελευταία του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα ήταν ανήμερα 28ης Οκτωβρίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο! Πέρασαν 40 μέρες από εκείνη την βραδιά.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο
Καραπαπάς για Τζαβέλλα: "Κανένα θέμα"
Λεμονής: "Χρειάζεται πιο οργανωμένη λογική στο ρόστερ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ