ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παλεύει για Πελεγκρίνο ή Μαρτίνς και στο βάθος… Λουτσέσκου

Παλεύει για Πελεγκρίνο ή Μαρτίνς και στο βάθος… Λουτσέσκου

Ποια είναι τα τελευταία νέα για τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Στο Λιμάνι περιμένουν την απάντηση του Πελεγκρίνο, υπάρχει στο "κάδρο" και ο Μαρτίνς, ενώ ως εναλλακτική λύση φαίνεται πώς είναι ο Λουτσέσκου.

Η κλεψύδρα αδειάζει, τα κορυφαία πρωταθλήματα τελείωσαν και εώς το τέλος της εβδομάδας ο Ολυμπιακός θα έχει νέο προπονητή. Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Λεμονή;

Θα εξαρτηθεί από την απάντηση που θα δώσει ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος αποτελεί τον βασικό στόχο των "ερυθρολεύκων". Ανακοίνωσε και επίσημα την Δευτέρα (29/5) ότι αποχωρεί από την Αλαβές, διέψευσε ουσιαστικά ότι θα πάει στην Αργεντινή και θα μείνει εκτός πάγκων του χρόνου, αλλά την ίδια στιγμή στην Αγγλία τον εμφανίζουν ως φαβορί για τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση και περιμένει. Δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά άλλωστε. Θα τον περιμένει μέχρι αύριο – μεθαύριο. Την ίδια στιγμή έχει απλώσει τα δίχτυα του και στον Πέδρο Μαρτίνς της Γκιμαράες, ο οποίος όμως εμφανίζεται να είναι στο στόχαστρο της Πόρτο για να αντικαταστήσει τον Νούνο.

Στην ιεραρχία ο Πελεγκρίνο είναι ο πρώτος στόχος, ο Μαρτίνς ο δεύτερος στις επιλογές και στο… βάθος ο Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος πρώην τεχνικός της Ξάνθης έχει τις πιθανότητές του να πιάσει δουλειά στους πρωταθλητές Ελλάδας, αν και εφόσον οι απαντήσεις από Πελεγκρίνο και Μαρτίνς είναι αρνητικές.

Αυτή τη στιγμή ο Λουτσέσκου μοιάζει να είναι πιο πάνω στις προτιμήσεις των Πειραιωτών από τον Τάκη Λεμονή, αλλά και τον Μπέσνικ Χάσι που προτείνεται επίμονα από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καραπαπάς για Βαλβέρδε και νέο προπονητή!
Στην Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε
Η ατάκα του προέδρου του ΑΠΟΕΛ για Ολυμπιακό και Σωτηρίου
Επίσημο: Αποχωρεί από την Αλαβές ο Πελεγκρίνο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ