ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίζει στην Τούμπα ο Φορτούνης

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Όσκαρ Γκαρθία θα πάει με όλα του τα όπλα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (25/2, 19.30). Ο Φορτούνης θα είναι έτοιμος, όπως και ο Παπ Σισέ. Επιστρέφουν και οι Ρομαό – Πάρντο.

Ιατρικώς θα είναι εντάξει όλοι από πλευράς Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (25/2, 19.30). Και ο Φορτούνης, και ο Σισέ που έλειψαν από το ματς με τον Πανιώνιο.

Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν μέσα στην εβδομάδα, έτσι ώστε να πάρει και τις ανάλογες αποφάσεις ο Όσκαρ Γκαρθία για την ενδεκάδα.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός μπορεί πλέον να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για το ματς της Θεσσαλονίκης, στο οποίο θα ανέβουν οι "ερυθρόλευκοι" με σκοπό να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Φορτούνης και ο Σισέ λοιπόν θα είναι στη διάθεση του 44χρονου τεχνικού. Όπως επίσης, στη διάθεσή του θα είναι και οι Ρομαό – Πάρντο, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους με τον Πανιώνιο και θα επιστρέψουν κανονικά στη δράση.

Κατά συνέπεια και έχοντας κατά νου ο Γκαρθία και την εικόνα ορισμένων παικτών του κόντρα στον Πανιώνιο (Οφόε, Ταχτσίδη), μπαίνει σε… μπελάδες ως προς την κατάρτιση της ενδεκάδας. Ευχάριστους "μπελάδες" για την ακρίβεια…

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί ο Μιραλάς δεν κάνει τον Πελέ
Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, έμεινε στην Γκιμαράες κι απολύθηκε!
Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή
Προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα Κούλουμα στους Πειραιώτες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ