ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίζει ρόλο και ο παράγοντας "κούραση" ενόψει Περιστερίου

Παίζει ρόλο και ο παράγοντας "κούραση" ενόψει Περιστερίου
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα για ακόμη μία φορά δεν αποκάλυψε τα πλάνα του. Έχει δει σημάδια κόπωσης σε ορισμένους ποδοσφαιριστές από την υπερπροσπάθεια του Ζάγκρεμπ και ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ενδεκάδα.

Σε γρίφο έχει μετατρέψει ο Μάρκο Σίλβα την υπόθεση "ενδεκάδα", όχι μόνο ενόψει του αγώνα της Κυριακής (25/10, 15.00) στο Περιστέρι, αλλά και στα ματς που είχαν προηγηθεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκάλυψε στην τελευταία προπόνηση το τι σκέφτεται πραγματικά να κάνει και ποιοι έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Βλέπετε, παίζει σημαντικό ρόλο και ο παράγοντας "κούραση". Οι "ερυθρόλευκοι" κατέθεσαν την ψυχή τους στο Μάξιμιρ και είναι λογικό να έχουν εμφανιστεί σημάδια κόπωσης σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα στους Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σεμπά.

Οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι που παίζουν…nonstopδεν έχουν παραπονεθεί. Το ίδιο και ο Ιντέγε. Αυτοί οι τρεις εμφανίζονται σίγουροι ότι θα ξεκινήσουν, ειδικά οι Λούκα και Παϊτίμ από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές. Ο Σίλβα φώναξε τον Ζντιέλαρ για πρώτη φορά σε αποστολή για να αποτελέσει μία εναλλακτική επιλογή πίσω από τους Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι.

Ο Σαλίνο συγκεντρώνει από την πλευρά του αρκετές πιθανότητες για να αντικαταστήσει έναν εκ των Ελαμπντελαουί ή Μαζουακού. Όσο για τον Ερνάνι; Ο Πορτογάλος "ζογκλέρ" διεκδικεί με αξιώσεις να κάνει ντεμπούτο σε ενδεκάδα και να πάρει τη θέση του Σεμπά.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (Σαλίνο), Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη ή Τσόρι, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ