ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λύση από Γαλλία, δυνατά του Μοντανιέ αλλά και Γκαρντ για Ολυμπιακό!

Real Sociedad's coach Philippe Montanier  gestures during a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 24, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real Sociedad's coach Philippe Montanier gestures during a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 24, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Ο 52χρονος Γάλλος πρώην τεχνικός των Νότιγχαμ, Σοθιεδάδ, Ρεν και Βαλενσιέν, Φιλίπ Μοντανιέ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους "ερυθρόλευκους", ενώ με πολλές πιθανότητες παίζει και η υποψηφιότητα του Ρεμί Γκαρντ.

Ο Φιλίπ Μοντανιέ φαίνεται ότι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό. Πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και πώς ουσιαστικά οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν την απάντηση του 52χρονου τεχνικού.

Ο Μοντανιέ που απολύθηκε πριν από δύο μήνες από την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά είχε επιτυχημένο πέρασμα από Σοθιεδάδ και Ρεν, αναμένεται να δώσει την απάντησή του μέσα στο επόμενο διήμερο (21-22/3), σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην πατρίδα του.

Από τον Ολυμπιακό δεν βγαίνει το παραμικρό. Ούτε καν για τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο λιμάνι. Άλλωστε δεν αποτελεί και είδηση ότι ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός αποτελούσε μία προσωρινή λύση για τον κόκκινο πάγκο.

Οπότε, αν ευσταθούν τα όσα ακούγονται στην Γαλλία, οι επόμενες ώρες θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον ως προς την εξέλιξη που θα έχει το θέμα με τον Φιλίπ Μοντανιέ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ρεμί Γκαρντ. Έναν ακόμη τεχνικό με πείρα σε υψηλό επίπεδο, καθώς διετέλεσε προπονητής της Λιόν για μια τριετία, έχοντας οκτώ χρόνια προϋπηρεσία ως βοηθός.

Aston Villa manager Remi Garde gestures to players during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Crystal Palace at Villa Park, Birmingham, England, Tuesday, Jan. 12, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa manager Remi Garde gestures to players during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Crystal Palace at Villa Park, Birmingham, England, Tuesday, Jan. 12, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

(AP Photo/Rui Vieira)

Έκανε το βήμα στην Αγγλία για λογαριασμό της Άστον Βίλα, ομάδα με την οποία δεν "έδεσε" η προπονητική του φιλοσοφία.

Ισχυρή η υποψηφιότητα και του Γκαρντ, με την στροφή του Ολυμπιακού στην γαλλική αγορά να δίνει και το προβάδισμα σε αυτές τις περιπτώσεις, τουλάχιστον για την ώρα.

(AP Photo/Andres Kudacki)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ