ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παίρνει άδεια για την αγορά της Νότιγχαμ ο Μαρινάκης"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολύ κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα στην Αγγλία και την Τετάρτη (10/5).

Όπως ο ίδιος άλλωστε είχε αποκαλύψει σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η συμφωνία με τον Φαουάζ Αλ Χασαουί έχει επιτευχθεί και απομένει το "πράσινο φως" των αρχών της αγγλικής Football League, που αναμένεται να ανάψει από μέρα σε μέρα.

Ο έλεγχος των αρμόδιων αρχών έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και όπως δήλωσε εκπρόσωπος της λίγκας των επαγγελματικών κατηγοριών στην Αγγλία "αυτή την περίοδο γίνεται επεξεργασία για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Νότιγχαμ, στο πλαίσιο των κανονισμών μας".

Το αγγλικό δημοσίευμα του BBC κάνει αναφορά στις δικαστικές υποθέσεις που υπάρχουν σε εκκρεμότητα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι από τη στιγμή δεν υπάρχει εις βάρος του καταδίκη δεν τίθεται θέμα περιορισμών για την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Γίνεται λόγος για τις συζητήσεις του Έλληνα εφοπλιστή με τον Φαουάζ Αλ Χασαουί από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα και ο τρόπος που εξελίχθηκε η αγοραπωλησία, ενώ το ρεπορτάζ κλείνει με την είδηση του 44ου τίτλου πρωταθλήματος που κατέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός, που ήταν και ο 7ος σερί επί προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Μπαρτσελόνα ή... Ολυμπιακός για Βαλβέρδε"
Η "short list" προπονητών του Μαρινάκη
Πιάνει δουλειά ο Σιμιτζόγλου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ