ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίκτης της αγωνιστικής στο Europa League ο Ανσαριφάρντ!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κατέκτησε το βραβείο για τον παίκτη της αγωνιστικής στο Europa League χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Οσμάνλισπορ.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 της Οσμάνλισπορ στην Άγκυρα και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τη φάση των 16 του Europa League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "ερυθρολεύκους" ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος σημείωσε τα δύο απ' τα τρία γκολ της ομάδας του και είχε γενικότερα μία εξαιρετική παρουσία.

Γι' αυτό το λόγο, η UEFA τον συμπεριέλαβε -αρχικά- στους τέσσερις υποψηφίους για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής μαζί με τους Ναμπίλ Φεκίρ (Λιόν), Λαρς Στιντλ (Γκλάντμπαχ) και Ντμίτρι Πόλοζ (Ροστόβ).

Μία ημέρα αργότερα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε πως τις προτιμήσεις των φιλάθλων κέρδισε ο στράικερ του Ολυμπιακού, ο οποίος κι αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής.

Δείτε το tweet:

Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο twitter, συνεχάρη τον 26χρονο επιθετικό.

Δείτε το tweet:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ