ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Παιδεύεται" για την ενδεκάδα ο Μπέντο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όλα είναι πιθανά από πλευράς του Πάουλο Μπέντο για τους παίκτες που σκοπεύει να επιλέξει στο αρχικό σχήμα στη ρεβάνς του Περιστερίου (2/3, 19.30). Ακόμα και τον Σεμπά σε ρόλο... Φορτούνη!

Λίγες ώρες απέμειναν από το να δούμε αν τελικά ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου ή θα αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση. Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη είναι πονηρό και λογικά είναι πιο πονηρό για τον Ατρόμητο. Ένας Ατρόμητος πάντως που με τον Ρικάρντο Σα Πίντο τα πηγαίνει περίφημα τον τελευταίο καιρό (τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και το 0-0 στο Καραϊσκάκη).

Ο Πάουλο Μπέντο από την πλευρά του πήρε κάποιες αποφάσεις. Άφησε έξω π.χ. τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος εξακολουθεί να βλέπει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού από την εξέδρα.

Από την άλλη, αυτό που θα προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον είναι τι θα επιλέξει για την ενδεκάδα. Η αίσθηση που επικρατούσε ήταν ότι θα πάει με τα “βαριά όπλα”. Από τους παίκτες που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί, έμεινε έξω μόνο ο Αντρέ Μάρτινς περισσότερο για προληπτικούς λόγους από τον μικροτραυματισμό του με τον Πανιώνιο.

Γενικώς δεν μπορούν να βγουν στο 100% συμπεράσματα. Στην τελευταία προπόνηση για παράδειγμα έγινε μία δοκιμή με Ελιουνούσι, Μανθάτη στα “φτερά” της επίθεσης και τον Σεμπά σε ρόλο “δεκαριού” ή κάτι σαν κρυφού φορ μαζί με τον Ανσαριφάρντ! Είναι κάτι που μπορεί να το δούμε είτε από την αρχή, είτε στο δεύτερο ημίχρονο. Αν ξεκινήσει πάντως ο Βραζιλιάνος σε ρόλο Φορτούνη, τότε ο Κώστας θα μείνει στον πάγκο.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται και πολλές εκπλήξεις. Ο Λεάλι στα γκολπόστ και οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια θα είναι στην τετράδα της άμυνας. Οι Ρομαό και Ρέτσος (προέρχεται από ίωση) θα “παλέψουν” για μία θέση στα χαφ, ενώ ο Ανδρούτσος προορίζεται για τη θέση “8”, με τον Μπουχαλάκη να είναι το αουτσάιντερ.

Βέβαια, το ενδιαφέρον θα έχει να κάνει με το αν θα ξεκινήσει ο Φορτούνης ή θα δούμε τον Σεμπά σε ρόλο “δεκαριού” ή κάτι άλλο που θα βγάλει από το... μανίκι του ο κόουτς! Όλα είναι πιθανά πλέον με τον Πάουλο Μπέντο. Δεν είναι και λίγες οι φορές που στις προπονήσεις σαν να μπερδεύει λίγο την κατάσταση... Οι οριστικές του αποφάσεις, όπως πάντα, θα παρθούν λίγες ώρες πριν από τον αγώνα. Όσο για την κορυφή; Θα πρέπει να θεωρείται “κλειδωμένη” η παρουσία του Ανσαριφάρντ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η διαχείριση Καρντόσο από τον Μπέντο
Στις ακριβότερες μετεγγραφές της Κίνας ο Ιντέγε
Καραπαπάς: "Η COSCO δεν έχει δώσει ούτε δέκα ευρώ για ένα εισιτήριο"
Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ο Καραταΐδης
Ούτε στο Κύπελλο με Μάριν
Ο Ιντέγε έφυγε, ο Καρίμ έρχεται...
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ