ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σοκαριστικός τραυματισμός του Ρέτσου

Σοκαριστικός τραυματισμός του Ρέτσου

Στο 87ο λεπτό η γλώσσα του Παναγιώτη Ρέτσου γύρισε από ακούσιο χτύπημα αντιπάλου και μέχρι να τον επαναφέρουν οι γιατροί εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βάτενς!

Δεν έμελλε να ολοκληρωθεί κανονικά το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους, όπου οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν στο Stans την Βάτενς, της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος της χώρας.

Στο 87ο λεπτό ο Παναγιώτης Ρέτσος προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι μετά από σέντρα του Σεμπά, δέχθηκε ακούσιο χτύπημα από αντίπαλο και έπεσε πολύ άτσαλα, σχεδόν αναίσθητος, στο χορτάρι. Έμεινε ακίνητος και τα δάχτυλα του γύρισαν προς τα μέσα, με συμπαίκτες και αντιπάλους να καλούν άμεσα σε βοήθεια.

Η στιγμή του τραυματισμού:

Οι γιατροί έσπευσαν πάνω από τον παίκτη και προσπάθησαν άμεσα να τον επαναφέρουν, αφού ήταν ξεκάθαρο ότι κινδύνευε η ζωή του. Την ίδια στιγμή εκτυλίσσονταν δραματικές σκηνές στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Γιαννιώτα να ξεσπά σε κλάματα, τον Μπουχαλάκη γονατιστό να προσεύχεται και τον Σιώπη να μην πιστεύει τι συμβαίνει.

Ευτυχώς το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών έδρασε με αποτελεσματικότητα, ο Ρέτσος ανέκτησε τις αισθήσεις του σταδιακά και του τοποθετήθηκε κολάρο, πριν φύγει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο για να τον παραλάβει ασθενοφόρο και να τον διακομίσει στο νοσοκομείο.

Τα κλάματα και το σοκ των "ερυθρολεύκων":

Για περίπου δέκα λεπτά, άπαντες είχαν "παγώσει" βλέποντας τους γιατρούς να έχουν πέσει από πάνω του για να τον συνεφέρουν. Το φορείο μπήκε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο και τον μετέφερε εκτός αυτού, με προορισμό το νοσοκομείο, με τον κόσμο που έβλεπε τις δραματικές σκηνές που εκτυλίσσονταν, να χειροκροτεί τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο Ρέτσος διακομίστηκε σε κλινική του Stans, όπου και θα παραμείνει το βράδυ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να παρακολουθείται η πορεία της υγείας του τις επόμενες ώρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ