ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει για ακόμη δύο παίκτες

Πάει για ακόμη δύο παίκτες

Η μεταγραφική περίοδος έχει ακόμη "ψωμί" για τον Ολυμπιακό, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" πάνε για άλλες δύο μεταγραφές. Αντικαταστάτης του Σάμαρη και Πουλίδο ή άλλος φορ οι στόχοι.

Δεν λένε να σταματήσουν οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού, το οποίο έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές κατά την διάρκεια της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται μια ανάσα από την μετακίνηση του στην Μπενφίκα και ο Τζίμι Ντουρμάζ από την ένταξη του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ας τα πάρουμε με την σειρά όμως. Ο Σάμαρης είναι στην Λισαβόνα από το βράδυ της Πέμπτης (21/8), προκειμένου να υπογράψει στους "αετούς" του Ζόρζε Ζεζούς. Ολυμπιακός και Μπενφίκα τα βρήκαν εντέλει στα 10 εκ. ευρώ για την μεταγραφή του Έλληνα διεθνή μέσου, δίχως να υπάρχει κάποιο ποσοστό μεταπώλησης που θα μπορεί να καρπωθούν οι Πειραιώτες σε μελλοντική πώληση του παίκτη.

Στο Λιμάνι λοιπόν αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ανδρέα Σάμαρη και όπως όλα δείχνουν αυτός δεν θα είναι... εκ των έσω, αλλά ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί με μεταγραφή κατόπιν εισήγησης του κόουτς Μίτσελ. Για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει όνομα υποψήφιου στόχου.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε ακόμη μια προσθήκη στο ρόστερ και θα φορά την θέση του επιθετικού. Αυτός θα είναι είτε ο Άλαν Πουλίδο, είτε κάποιος άλλος αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του Μεξικάνου διεθνή φορ τις επόμενες 4-5 μέρες.

Ο 23χρονος άσος αργά ή γρήγορα θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα", όμως αν στον Πειραιά δουν πως η υπόθεση τραβάει σε μάκρος, τότε θα στραφούν σε μια άμεση λύση για την γραμμή κρούσης της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ