ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει στην FIFA ο Γιαννίκος

Πάει στην FIFA ο Γιαννίκος
Γιαννίκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία δελεαστική πρόταση από τους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας φέρεται να δέχθηκε ο Θοδωρής Γιαννίκος για να στελεχώσει μία από τις επιτροπές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Πρόταση από τους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας φέρεται δέχθηκε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θοδωρής Γιαννίκος και είναι έτοιμος να την αποδεχθεί. Η FIFA τού πρότεινε να στελεχώσει μία από τις επιτροπές της και ο ίδιος απάντησε θετικά και είναι έτοιμος για μόνιμη εγκατάσταση στην Ζυρίχη, όπου είναι τα κεντρικά της FIFA.

Ο Θοδωρής Γιαννίκος, εκτός από νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εκπρόσωπός της σε διεθνείς εκδηλώσεις και θεσμούς, έχει εξέχουσα θέση σε πολλές επιτροπές σχετικές με το ποδόσφαιρο σε Ευρώπη και Ασία.

Το σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει για το βιογραφικό του: "Ο Θόδωρος Γιαννίκος, δικηγόρος Αθηνών και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το 2007, μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Ομάδων (Ε.C.A.) και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Θεσμικών Σχέσεων, παράλληλα δ μέλος της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων (Club Competition Committee) της UEFA, μέλος της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Dispute Resolution Chamber) καθώς και Δικαστής (Single Judge) της Επιτροπής Ποδοσφαιριστών για μεταγραφές ανηλίκων της FIFA, Δικαστής (Arbitrator) του Court of Arbitration for Sports (CAS), σύμβουλος της Ασιατικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (Asian Football Federation) για την ανάπτυξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και έχει αναλάβει διάφορες πρωτοβουλίες για θέματα ποδοσφαίρου διεθνώς.

Από το 2002 έχει διατελέσει μέλος σε διάφορες επιτροπές της UEFA και ήταν ένας από τους πρωτεργάτες στη ίδρυση, και μέλος του Δ.Σ., της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Λιγκών (E.P.F.L.)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ