ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει Μουντιάλ με το Ιράν ο Ανσαριφάρντ

Reza Ghoochannejad and Mohammad Reza Khalatbari (left) and Karim Ansarifard (right) celebrate after Iran scored during a soccer match in AFC Asian Cup qualifiers at the Azadi (Freedom) stadium, in Tehran, Iran, Tuesday, Oct 15, 2013. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Reza Ghoochannejad and Mohammad Reza Khalatbari (left) and Karim Ansarifard (right) celebrate after Iran scored during a soccer match in AFC Asian Cup qualifiers at the Azadi (Freedom) stadium, in Tehran, Iran, Tuesday, Oct 15, 2013. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) AP

Πλώρη για τα γήπεδα της Ρωσίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έβαλε ο Ανσαριφάρντ, μετά και τη νίκη του Ιράν με σκορ 1-0 επί της Κίνας.

Στην τελική φάση του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στην Ρωσία το καλοκαίρι του 2018 θα δώσει το παρών ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Ιράν.

Μετά και τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Κίνας την Τρίτη (28/3), το Ιράν έκανε το αποφασιστικό βήμα για να τσεκάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ο Μεχντί Ταρεμί πέτυχε το "χρυσό" γκολ, όπως είχε γίνει και πριν πέντε μέρες, στη νίκη επίσης με 1-0 στο Κατάρ, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να έχει κάνει την ασίστ.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πάντως δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Κίνα. Το Ιράν μετά από 7 αγωνιστικές έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, με τέρματα 6-0 και "οδηγεί" τον πρώτο όμιλο.

(AP Photo/Ebrahim Noroozi)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ